Hiç Görmediğin Birini Sevmek

Konu sahibi son olarak 185 gün önce görüldü
Bu forumda hala görmedikleri kişilerle aşk meşk yaşayan insanların var olduğunu düşünüyorum, aslında düşünmek istemiyorum. :T:

sorunları var sanırım o kısının

gormeden bırını seven kısı ona ınandırmıstır kendını o vardır onun aklında oysakı yoktur neblım gece gece yazdırıonuz :D

Saçma illa sevmek için görmek şart mı? Konuşmasını seversin sana olan ilgisini seversin bence çok yanlış düşünüyorsunuz...

@ #45

Şu yorumun üstüne ne denir ki. Saygı ile eğiliyorum önünde.

hayalcilik dünyasının başrol oyuncusu olmakla beraber,
görebileceksen eğer bir gün ve bu kesinse
gidilen yol kutsaldır.

bir şeyler paylaşmak için illa görmek mi gerekiyor insan aylarca konuştuğu bişeyler paylaştığı birini hiç görmemiş olsa bile elbetteki sevebilir bence

Dış görünüşü ikinci plana sallayarak varlığına duyulan hissiyattır.
Olabilitesi vardır, bazı bazı tehlikelidir, acıtır.

mesela burda hic gormedigim insanlari yorumlarindan oturu sempatik gelebiliyor sevebiliyorsun

vardır benim birçok sevdiğim kimse bu şekilde.

o his bir kere oluşmuşsa bile bile lades gibisinizdir.
yanında hiç hissetmediysen, gözgöze gelemediysen
gerçekten çok zor.

birini sevmek için ortak paydada bişeyler paylaşmış olmak kafidir bence. sevin, sevmekten korkmayın, sapıtmadan sevin, güzel güzel, tatlı tatlı .p

Bazı insanlar vardır size sesiyle bile sarılabilir :cici:

nette görüp sadece nette kalıyorsa ömrü az olur.

Aşk gibi bir sevgi türünden bahsediyorsak, o -ne diyorlar- reel hayata taşınmadan pek mümkün değil gibi. Ama bu tür bir sevginin dışında, birini yazdıklarıyla hoş bulabilirsin, yazdıklarını sevebilirsin, yazdıklarıyla sempatik gelir kişi ve onu farklı bir şekilde de olsa sevebilirsin. Mektup arkadaşlığı gibi bir nevi bu platformlar. Sesini duyarsın seversin. Kelimeler önemlidir, pek çok şey çıkarabilirsin o kişi hakkında-sadece kelime tercihinden bile. Benim fikrim bu yönde.

Geri