Hiç falcı, büyücü medyum vb. kişilere gittiniz mi?

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü

Hiç falcı, büyücü medyum vb. kişilere gittiniz mi?

• Evet gittim

Kullanılan: 5 11.9%
  • Hayır gitmedim

Kullanılan: 28 66.7%
  • fal baktırmıstım ama diğerlerine gitmedim

Kullanılan: 8 19.0%
  • Diger

Kullanılan: 1 2.4%

• Kullanılan toplam oy
    42
Fala inanmıyorum. Fakat yakın arkadaşım astroloji ve tarotla ilgileniyor. Arada bana da tarot açıyor kıramıyorum kendisini. :)

Hayir ama üvey babaannem su da fal bakardı.
Ayrıca insanlara kötü büyüler yaptığı söylenirdi. Habis varlıklarla konustugu anlatilirdi. Şu an da yatalak kendisi...

Bana fal baktırmak için bir ton güzel sözler söyleyip beni tav etmeye calışan akrabalarım, arkadaşlarım var.. şu fal olmasa bi hoş söz duyamicam. sahtekarlar. hepsinden tiksiniyorum..

bi sürü kız verdi
çıktım kimse yok

Gitmedim, bir arkadaş anlıyorum dedi ve dedikleri çıktı ama gitmek isterim :D

Hayır.

– “De ki: ‘Göklerde ve yerde olan gaybı, Allah’tan başka bilen yoktur.” (Neml, 27/65)

Tarot el fali kahve falı baktırdım .En son falıma bir kaç ay önce bakan baya tutturmuştu yine baktirmak istedim ki kalp krizinden ölmüş.......

Tarot fali bakilir.
Bie seans 50 euro.
Isteyen DM.

Astro fali bakilir.
Seansi 5 lira.
Isteyenler Nyc beyin dm sine yazabilir.

Astro fali bakilir.
Seansi 5 lira.
Isteyenler Nyc beyin dm sine yazabilir.

Beş lira mı :D
Fal olmadığını kendisi de biliyor arkadaşlar esprisine öyle yazıyor... Ayrıca kendisi de Astroloji biliyor o değil de X ile anlaşıp bı köşe mi kurdursak kendimize. Gelirleri bölüşürüz iyi para var he ...

Beş lira mı :D
Fal olmadığını kendisi de biliyor arkadaşlar esprisine öyle yazıyor... Ayrıca kendisi de Astroloji biliyor o değil de X ile anlaşıp bı köşe mi kurdursak kendimize. Gelirleri bölüşürüz iyi para var he ...
Iyi fikir.
Sigortacilar gibi hayal satariz.

Ben kahve falı baktırmıştım. Adanalıydı. Anlattığına göre ölmüş geri gelmiş vs. Ürkünçlü şeyler anlattı da tam hatırlamıyorum.
2 tane anahtar var demişti. O dönem babam ev aldı. Bir de turizmci ile evleneceksin demişti bana. Hâlâ turizmci bey bekliyoruz. skljskj
şimdi baktırmam ama...

Merhabalar,
Turizm ve otelcilik sektöründe çalışıyorum. Üniversitedeyken yazları güneyde çalışıyordum. Turistlerin ilgisini çekmek için el falı öğrenmiştim.
Velhasıl, ücretsiz ücretsiz el falı + burç yorumu için;
No 50 euro, no 5 TL, yes dm.
Sevgiler.

Geri