Hiç falcı, büyücü medyum vb. kişilere gittiniz mi?

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü

Hiç falcı, büyücü medyum vb. kişilere gittiniz mi?

• Evet gittim

Kullanılan: 5 11.9%
  • Hayır gitmedim

Kullanılan: 28 66.7%
  • fal baktırmıstım ama diğerlerine gitmedim

Kullanılan: 8 19.0%
  • Diger

Kullanılan: 1 2.4%

• Kullanılan toplam oy
    42
sana kabaran bir şey var diye duyduk yıllardır onun için hiç gitmedim bu sözü duymak istemiyorum

Her yaz bi Falci Abla yaklasiyor yanima
Ama artik biri ile kanki olduk taniyorda :D
Allah uzun Ömür versin :D
Enerjisini seviyorum

Hayır..Karanlık mevzulardan korkarım ben.. Faladdin eğlendiriyor işte..

Büyücü ve medyum falan değil ama çok fal baktırdık ve öyle böyle değil çıkan şeyler...

Bazen ben de bakıyorum keyifli olduğumda çevremde arkadaşlara falan...

Bir de bilmediğim ortamda kadınları ikna için fal bakma bahanesini kullanıyorum...

bi kere falcıya gitmiştik, sonra kadın beni odadan çıkardı, sen odaklanınca benimkiler kaçıyor frekanslarını durdur murdur bi şey dedi :(
ne kırıcı... benimkiler seninkini kaçırıyorsa kalk da ben bakayım abla.
gitmeyin öyle yerlere, bana gelin 25 tl'den başlayan fiyatlarla...

Melodram ne fiyat verirse daha uygununa ben bakarım.

Kuzen sayesinde girmiştim bir kere .
2019 yazında kadın kurşun döküyordu ,telefonumu filan sakladı değişik şeyler söylemişti korkmuştum gözlerimin içine bakıyordu :((( yarım saat filan bir şeyler anlatmıştı şaşırdım biraz sonra bi resim gösterdim analiz yaptı filan ajsk öyle anı olarak kaldı... sırf merakımdan :/

• Beğen
Tepkiler: Min
Kuzen sayesinde girmiştim bir kere .
2019 yazında kadın kurşun döküyordu ,telefonumu filan sakladı değişik şeyler söylemişti korkmuştum gözlerimin içine bakıyordu :((( yarım saat filan bir şeyler anlatmıştı şaşırdım biraz sonra bi resim gösterdim analiz yaptı filan ajsk öyle anı olarak kaldı... sırf merakımdan :/

Nurullah efendi miydi xd

giden arkadaşlar yanınızda adam götürün yoksa farkında olmadan kötü şeyler olabilir

Geri