Hiç evli birine aşık oldunuz mu?

E
  • Kullanıcı Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Hiç evli birine aşık oldunuz mu?

• Evet

Kullanılan: 12 18.2%
  • Hayır

Kullanılan: 38 57.6%
  • Belki

Kullanılan: 2 3.0%
  • Asla

Kullanılan: 14 21.2%

• Kullanılan toplam oy
    66
Evliyim ama ayrı yaşıyorum boşanacağım dedi.
Ne zamanki onun telefonundan eşi aradı.
Biz tekrar birlikteyiz dedi ve bitti.

Tam tersi bi' durum söz konusu oldu kalaşnikofumu çıkardım ve aman tanrıım didim.

Aşık olma özürlüyüm ben. Olsam da evli erkekle mi Allahım korusun. Tövbeler olsun (:

Evet. Kuyumcu yusuf abiyi ilk gördüğüm an canevimden vuruldum adeta. Geçenlerde annemin altın işlerine el attım, kuyumcuyla tanışmam gerekiyodu. Hep adını duyuyodum da şahsen bilmiyodum kendisini. Neyse kuyumcu dediğin esnaftır ya sonuçta göbekli kel bi şey olması lazımdı. Ben dükkana bi girdim karşımda 190 boylarında esmer sakallı kalıplı ve takım elbiseli -ashjahdja- biri, yaşı da taş çatlasın 28 falandır. Ben böyle tavım ama, konuşuyo ya diyorum aha kübra hayatının aşkı kuyumcuymuş meğer falan. Muhabbet ederken okulumu sordu. Ankara üniversitesi deyince "benim hanım da ordan mezun" dedi lan adam. Bi anda neye uğradığımı şaşırdım, sonra el mahkum muhabbetimiz abi-kardeş ilişkisine dönüştü. İki çocuğu varmış, gün boyu dükkandaymış ve akşam fitnessa gittiğinden çocuklarla ilgilenemiyomuş. Özlediğini falan anlattı. Kız çocuk çok ayrı ama kardeşim çok tatlı oluyo falan dedi. Fotoğraflarını gösterdi....... lan dedim şansıma tüküreyim..................... telefonunu da verdi whatsapptan maraş burması fotosu atcak, ben de ona gram değerini falan söylicem işçiliktir bilmem nedir..............

olmadım malefes.

Hayır olmadım

Ölü erkeği diriltmek yerine canlısı ile ölmek daha iç çektiren bir durum.

Asla tabiki.ama evli kadinlar bana aşık oluyor.s.cekmek çok zevkli oluyor

Geri