Hic evlenmemis insan.

Konu sahibi son olarak 582 gün önce görüldü
Yasi gelmis hatta gecmis olmasına ragmen hic evlenmemis insandır.
Belki bir sevdigi olmustur kavusamamis kendini aska sevgiye kapamistir.
Belki sevecegi biri karsina cıkmamistir.
Belki onu yürekten seven biri hic olmamistir.
Bu belkiler cogaltilabilir.
Kader, kısmet.

Resmileştirmeye gerek duymayan insandır.

E normal olan evlenmemek değil mi zaten? .d

Böyle beyin yakan konular açmayın lütfen.
- bekâr insan

Bazıları ise zamanında çok sevdiği birisiyle evlenememesi sebebi ile evlilikten kendini soyutluyorlar.

ne kadar evlendin derlerse
şu kadar diyeceğim

Biliyorsun benim başimda annem yok o konuda sen biraz şanlısın hiç yoksa seni o yola tesvık eden bırılerı var .

Ancak 2019`un son aylarında abimı kaybettım.O dönem zarfına kadar evlilik planı yapmadım.Dahası son 2 & 3 ay öncesine kadar kımle nerde ne zaman gezip toztugum bellısızdı. Bunu burada gecenlerde telefonda konustugum bayan arkadaslarımdan bir demişti. Ender hergun ayrı ten ile uyanmak artık sana sıkıcı gelmıyormu dıye .) olayı gulerek geçiştirdim. Ama mantıklı olduğunu anladım. Ayrıca artık hayatıma bir çekı duzen vermenin geldiğini anladım.

Şuan biri var ama sadece var :) zaman ne gösterir bilmıyorum .

Kafaya Koydum Bu sene içinde nişan seneye düğün yapacağim. Kısaca hep başkasının cocuklarına hamıle kadınları severken kendı cocuğumuzu sevmeyı ve kendı duzenımızı kurmayı unuttuk.

Ne evliligi olum ya ben kendime tahammul edemiyorum daha. Anneme kalsa bugun evlendirir. Kadinin hayattaki tek amaci.:D

Bir kere evlenecem, mantik evliligi tercihimdir ama bilinmez. Kismet ya. Hayirlisi be gulum.(:

Biliyorsun benim başimda annem yok o konuda sen biraz şanlısın hiç yoksa seni o yola tesvık eden bırılerı var .

Ancak 2019`un son aylarında abimı kaybettım.O dönem zarfına kadar evlilik planı yapmadım.Dahası son 2 & 3 ay öncesine kadar kımle nerde ne zaman gezip toztugum bellısızdı. Bunu burada gecenlerde telefonda konustugum bayan arkadaslarımdan bir demişti. Ender hergun ayrı ten ile uyanmak artık sana sıkıcı gelmıyormu dıye .) olayı gulerek geçiştirdim. Ama mantıklı olduğunu anladım. Ayrıca artık hayatıma bir çekı duzen vermenin geldiğini anladım.

Şuan biri var ama sadece var :) zaman ne gösterir bilmıyorum .

Kafaya Koydum Bu sene içinde nişan seneye düğün yapacağim. Kısaca hep başkasının cocuklarına hamıle kadınları severken kendı cocuğumuzu sevmeyı ve kendı duzenımızı kurmayı unuttuk.

Valla eger kafana yatiyorsa hic durma derim. Sevgi zamanla guclenir diye dusunuyorum. Ben de sevecek kalp kalmadigi icin o tur muhabbetlere girmeyecem zaten.

Yon ver su hayatina evlen kurtul, biz de kurtulalim.:D

Annemin meşhur sözü,
Çok beklersen kötüye kalırsın...
Acele etmeyin ama çok da beklemeyin.

Geri