Hiç Evlenmemek mi, Erken Evlenmek mi Doğru?

Konu sahibi son olarak 971 gün önce görüldü
66ef229c-65f5-4f3c-8e14-33b80d91dd5a.jpg

Bir çoğumuz ya evliliğe geç kaldığımızı söyleriz ya da keşke evlenmeseydim nağmelerini...

Sizce erken evlenmek mi doğru Hiç evlenmemek. mi?

Doğru olan geç evlenmektir. :p

doğru birisini bulursan evlen . yoksa evlenme . evlenmek emir değil .

hiç evlenmemek ile erken evlenmek zıt şeyler değil.

erken veya geç diye sorulsa cevap verirdim.

çocuk sahibi olmak istemediğim sürece evlenmeyi düşünmüyorum.
fakat evliliğin farkındalığına rağmen, buna yeltenen insanları cesur buluyorum.

Resimdeki adamin tirnaklari mi uzun .s .d

Hiç evlenmemek hormonal dengeyi bozuyor, evlenmek şart Saglık açısından...

Evlenmeyi düşünmüyorum dersin, biri gelir tüm dengeleri değiştirir, iliklerine kadar aşık olursun. arkası nikah masası..
kader kısmet işleri..

39 yaşında hiç evlenmemiş biri olarak net söyleyebilirim ki 25-26 lı yaşlar evlilik için ideal.hayatını erken yaşta kurup düzenini ona göre kuruyorsun.belli yaştan sonra çok inceliyorsun ve yalnızlık ağır basıyor.tabi bunları yaparken iki kişide özverili ve fedakar olup birbirlerine dayanak olmalı.

Bizim ulkemizde ask evliliginden cok seks evliligi oluyor :)))

39 yaşında hiç evlenmemiş biri olarak net söyleyebilirim ki 25-26 lı yaşlar evlilik için ideal.hayatını erken yaşta kurup düzenini ona göre kuruyorsun.belli yaştan sonra çok inceliyorsun ve yalnızlık ağır basıyor.tabi bunları yaparken iki kişide özverili ve fedakar olup birbirlerine dayanak olmalı.

'Keşke' dediğiniz oldu mu hiç?

'Keşke' dediğiniz oldu mu hiç?

19 yaşından sonra "keşke" hiç demedim.doğru olduğuna inandığım herşeyi yaptım.sonunda iyi yada kötü olsa bile.evlilik konusunda ise hiç keşke demedim ama o yaşlarımda evlenmeyi çok isterdim.gerçekten hayatımın daha iyi olabileceğini düşünüyorum diyebilirim.

Geri