Hiç etik değil...

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Tüm fotolar gitmiş niye :(
Twitter kodu kaldırıldı mı...
Neyse onu sonra öğrenirim şimdilik şu fotoyu atmak için geldim konuya.
İyi bayramlar...

IMG_20200731_173122.jpg

Forumda bu adamdan daha komik tipler var.

evet duymuştum, hatta reynmen denilen salakla sevgili olduğu/olacağı söyletisi vardı, ne kadar doğru bilemiyorum.

ve hatta ne kadar politika yaparsan yap, ne kadar inanç, edebiyat hatta felsefe üzerine analizler aforizmalar tespitler kasarsan kas, yinede magazin takipçisi bir yıkık olduğunu gizleyemiyorsun ehehhe (:

Etik denilen şey, toplumun kabullenebilirliği. O da don lastiği gibi uzar gider. Bir zamanlar Almanya da Yahudilerden sabun yapılması etik ti.

yıllarca bu video gerçek bir tiki kızın videosu gibi paylaşıldı...... ah aslı......

evet duymuştum, hatta reynmen denilen salakla sevgili olduğu/olacağı söyletisi vardı, ne kadar doğru bilemiyorum.

ve hatta ne kadar politika yaparsan yap, ne kadar inanç, edebiyat hatta felsefe üzerine analizler aforizmalar tespitler kasarsan kas, yinede magazin takipçisi bir yıkık olduğunu gizleyemiyorsun ehehhe (:
Yok la sen yazinca merak edip baktim haber gordum.
Magazin muhabbetinden nefret ediyorum harbi bazen ünlüleri bile tanimiyorum millet dalga geciyor nasil tanimazsin diye.

bu linkleri açmayı bilmiyorum ben, nasıl açıldığını tarif edebilir misin?

aklıma twitter.com/kopye geldi ama denedim olmadı :ss
Yok açılmıyor zaten. Öncesinde kod ekleniyordu şimdi kaldırılmış o sistem bu yüzden böyle öksüz kaldı linkler. Açılmıyor yani yenilere kısmet...

• Üzgün
Tepkiler: Sux
Geri