Bir sevgilim vardı inanılmaz huzur kaynağımdı.Derken yolu sapıtmıştım şu bu bıraktı gitti evlendi.Asıl evlenmesinden çok daha önce aramız açılınca umudu kesmiştim hayata küsmüştüm.Yaklaşık 8 sene falan küs yasadım flört etmedim.Ara sıra bana geri döndü şu bu ama kafamda hersey bitmişti.Onu bitirmiştim ona olan sevgimi değil.Sonucta evlendi gitti çok zor geldi bunalımlar şu bu derken sevgiye küsülmez dedim daha doğrusu demeye calıstım flörtlerim oldu aralarında inanılmaz güzel olanda vardı sadece hoşlandım onlardan güzel vakit geciriyorları ama sevemedim.Derken şu bu eski sevgilime benzeyen bir kız gördüm yaklaştım olumlu cevap aldım üstü kapalı ciddi olduğumu söyledim zaman istedi istemem yan cebime koy yaptı.Sadece siması beni etkelimişti bana birini hatırlattığı için.Hatta onla mutlu bile oluyorum ama geçicimi bilmiyorum.Bu kızla ciddi olabilirim ama sonucu ne olur?Hiç eski sevgilisini unutamadan evlenen oldumu sonucu ne oldu evliliğinde mutlu olabildimi.Sadece fiziken ona benzemesi beni etkiledi oda çok üstüme düştü falan ama sonu ne olur?Bende zamanına çok sevmiştim ama baskasınla evlendim mutlu oldum diyen varmı
Ayrıca bakıom tuhaftırki arkadaşlarım hep eski sevgililerine benzeyen kızlarla evlendi hatta bazı bayanlarda eski sevgilisine benzeyen erkeklerle evlendi .Bu eski sevgililer unutulmayacakmı?
Ayrıca bakıom tuhaftırki arkadaşlarım hep eski sevgililerine benzeyen kızlarla evlendi hatta bazı bayanlarda eski sevgilisine benzeyen erkeklerle evlendi .Bu eski sevgililer unutulmayacakmı?