Hiç e-kitap (e-book) okudunuz mu?

Konu sahibi son olarak 977 gün önce görüldü

Hiç e-kitap (e-book) okudunuz mu?

• Evet genelde okudum.

Kullanılan: 3 75.0%
  • Hayır okumadım.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Diğer;

Kullanılan: 1 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
Evet genelde yemek yerken kenara kitap açıyorum telefondan :d
Diğer türlü sıkılıyorum kalabalık olsak bile :d

okuduğum kitapların büyük bir çoğunluğu e-book zaten.

hatta bir ara forumda şanslı 3 kişiyle arşivimi paylaşmıştım.

Fahiş fiyatlar sebebiyle elbette, istesem de istemesem de, okuyorum. Yalnız kitapların fiyatlarından dolayı değil, daha geniş bir olgunun mefhumuna karşı olduğum için de okumaktayım, okunmasını da savunmaktayım. Geniş bir arşivim ve güzel de bir okuyucum var. (Geniş demek belki çok küçümsemek olacak, birkaç kütüphane dolusu diyeyim; yerli ve yabancı.) Bu tür arşivlerin kaliteli olanları yarı-mutualist formda oluyor; araştırılarak bulunabilir.

çok zorlanıyorum , okuyamıyorum

Ben okumak istedim de hoşuma gitmedi kitabı sayfaları elinde hissetmen lazım o farklı bir şey bence

Neredeyse tüm okuyucuları inceledim ama hepsi berbat bir kaliteye sahip. Onun dışında, karşı değilim kesinlikle ama hoş bir şey de değil bana göre. Asla okumam diyebiliyorum. Bazı konularda gelenekçi olmayı tercih ediyorum.

Ara sıra bâzı bâzı.

Böyle bir şarkı da vardı yahu Nilüfer'in.

[YOUTUBE]K6yZ6GJC70I[/YOUTUBE]

Hayır
Okumadım
Okumayacağım
Kağıt çevireceksin, dokunacaksın, koklayacaksın.

Evet. Yanımda kitap taşımama ihtimalime karşı telefonumda mutlaka bir e-book oluyor. Geçtiğimiz yıllarda metroda çok zaman geçiriyordum, internet de çekmiyor. Ders kitaplarım, bilgisayarım derken yanıma okuma kitabı almak istemiyordum ama okumak da iyi geliyor. Böyle bir çözüm buldum, kindle almayı da düşündüm hatta. Sonra vazgeçtim.

artık full e kitap okuyorum, kitaplar çok pahalı napayım :aeg:
bir de yer sorunu var tabiiğ annem bıkmış durumda ders, okuma vs kitaplarımdan.

Dokunup koklayabilmeli insan. Mastor insan değil o ayrı tabi!

Yıllar sonra bile doğru ve yerinde tesbihler yapman beni ziyadesiyle memnun ediyor.

RevolvingLightheartedHapuku-size_restricted.gif

Geri