Hiç Ders Çalışmadan Yüksek Not Alan Öğrenci

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
En sinir olduğum öğrenci tipi. :p Biraz zeki oluyorlar sanırım.

Muhakkak bir birikim oluyor :) İlhamla gelmiyor ya bilgiler :D

Şimdi okuduğu bölüme göre değişir.Sosyal bir bilim yada yoğun kuramları,kuralları olan bir bilim dalı okuyorsa muhakkak çalışıyordur.Yığınla ezberlenmesi gereken teoriler vardır. Bir insanın IQ su 160 vede daha üstü bile olsa Basit bir Coğrafya kitabından İstanbul nüfusunun 14-15 milyon arası olduğunu okumadıysa bunu bilemez.Müneccim değil kimse.Ha olduki Matematiksel,soyutsal yada fikir yürütmeli bir alanda okuyorsa (Siyaset,felsefe,matematik) cidden hiç değilde, fazla ders çalışmadan çatır çatır mezun olanları gördüm.

İkiye ayrılır bana göre. Kopya çekenler ve gerçekten kapasitesi olanlar diye. Ben ikisinden de olamadım.

Sadece felsefe dersinde başıma gelen durum.

Çalışmasan bile dersi derste dinlemek yeterli oluyor .

(Hoca güzeldi ne yapayım)

Ben dersi derste dinleyenlerdendim, ders çalışma rekorum yarım saat. Ama hep iyi notlar aldım. Yada hocalarım çok iyiydi şanslıydım..

Psikoloji,Girişimcilik,Felsefe ve Tarih derslerinde 1 saat çalıştıktan sonra sınavda 90-100 almam kaçınılmaz oluyordu.Tabi sınıf geneli düşük olunca hoca birde kopya çekmediğime inanmak için sözlüye tabî tutardı :)
Böyle tipler pek sevilmez okul sıralarında lannn o kadar çalıştım kaç aldım sen hiç çalışmıyosun yüksek alıyorsun :D :D

Hocayı iyi tanıyorsan, hangi soruyu soracağını kestirebilirsin.
Ayrıca şu versiyonu da mevcuttur.

*Hiç ders çalışmıyorum ben arkadaşım(sokakta)
*Anne ya ben bu soruyu anlayamıyorum ne yapacağım ingaaaaa(evde)

Hiç Ders Çalışmadan Yüksek Not Alan Öğrenci

ders iyi dinlemesede goz ve ses hisleri iyi olan ogrencidir
ben hic ders calismazdim ama iyi not alirdim
ama calisdigimda zayif not alirdim

TUS'a kadar yedirdik de TUS'ta yemiyor (:

ben hic ders calısmıyordum
hicte yüksek not almıyordum
dogru orantı bu olsa gerek.

1 gram ders çalışmadan o zamanki sistemlen öss de 345 alıp tüm şehrin nefretini üzerine çekmişliğim vardır. üniversitede yemedi tabi. 5 bucuk senede bitti :/

İnekler ne tuhaf bakardı öyle :D

Bende hiç çalışmazdım lisede olsun üniversite de olsun. Sadece eve gelince akşam sadece 5 dk falan yazdıklarıma bakardım 5 dk dan fazlada bakmazdım.Sınav zamanı gelince hiç çalışmazdım bildiklerim yetiyordu saten :)

Dersi iyi dinleyen ogrencidir, ama son senelerde yetmiyor. Muhakkak calismak gerekiyor.

O benim lan:d bu sene biraz ders çalştm dahada çalştmi hatırlamıorum asdfg

Geri