Hiç Dans Ettiniz mi ?

Konu sahibi son olarak 969 gün önce görüldü
Hiç Dans Ettiniz mi ?:hello::hello::hello:

Babamla cok dans ettim
Evde oturuyo nostalji müzikler aciyor gel kizim diyor
tabi ben biliyorum nicin gel dedigini dans ediyo sarki bitene kadar
bitince gidebilirsin simdi diyor:krn:

Hiç tanımadığım biriyle salsa yapacağımı söyleseler inanmazdım

Çocukluk fotom vardı ya en son o işte başka yok :D bazen gaza gelip kalkıp oynayasım geliyor ama diyorum otur oturduğun yere hiç beceremion

Tamam işte nineleri de al pistten.. Ben de onu diyorum işte alala.. Al ki pistte rahat edelim piyanist şantör beyyğğ.. :T: Alleghenies

ben halk oyunları yapmıştım küçükken, onu da yanlış oynamışım herkes ayaktayken ben oturuyorum çayda çırada. Höf, onu da çekmişler babamla annem. Herkese de gösteriyorlar, hayır yanlış yapmışım ay öndeki iki dişim de düşmüş. En çirkin dönemim jdaskjd

Sonra bir kere kına gecesinde halaydan atmışlardı beni, onu biliyorsunuz, gerçek o, mizah değil. Aslında o tam öyle olmadı ama anlatasım yok :sırıt:

Ben kendim evimde odadan odaya kayarak dans ederek geçiyorum, bence güzel yapıyorum bunu öf size ne ya bence güzel :T:

Ben lisede hoşlandığım kızın elini tutcam diye 19 mayıs dans seçmelerine katılmıştım üstüne yanlış kızla eşleşmiştim, beni şikayet etsin diye durmadan ayağına falan basıyordum çohh kötüydüm

Alleghenies Dünya yakışıklısı bir küçük adamın halasıyım.. Prensip olaraktan teyze nine mevzularını öyle pek şaapmıyorum.. Hala deseydin belki bir nebze olurdu yani.. :T:
Hem burda bık bık konuşacağına git de 2 adım atmayı öğren, çoğunuz kalas gibisiniz.. :liv: Eşli dans edebileninizi bulmak boş metrobüse denk gelmek gibi.. O kadar zor yani.. :bekle

Alleghenies Zeybek candır.. Fakaaattt.. Zeybek eşli değil en fazla eşlikli dansa girer.. Partnerini dansa kaldırdığında pistte birlikte zeybek mi oynayacaksınız efendim?.. :liv: Dans edebilen adam kadın ruhuna daha kolay hitap edebilen adamdır.. Azıcık bizlerin ruhuyla ilgilenin efendim, azıcık romantik olun bu ne serkeşliktir böyle.. :liv:

Alleghenies Zeybek candır.. Fakaaattt.. Zeybek eşli değil en fazla eşlikli dansa girer.. Partnerini dansa kaldırdığında pistte birlikte zeybek mi oynayacaksınız efendim?.. :liv: Dans edebilen adam kadın ruhuna daha kolay hitap edebilen adamdır.. Azıcık bizlerin ruhuyla ilgilenin efendim, azıcık romantik olun bu ne serkeşliktir böyle.. :liv:
Ruha hitap etmenin başka yolları da var. Mesela şiir, şiir okurum, amatör de olsa yazarım. He ben birde sevince güzel severim. Hava sıcaklığı eksilerdeyken kaç tane arkadaşın sıcak yatağını bırakıp kız arkadaşı istiyor diye 3 kat aşağıya inip şiir okur? Bilemedim ya ben belki gerçekten de hödüğün tekiyimdir.

Geri