Futbolcu
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Hiç Dans Ettiniz mi ?:hello::hello::hello:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eşli dans edebileninizi bulmak boş metrobüse denk gelmek gibi.. O kadar zor yani.. :bekle
Dans edebilen adam kadın ruhuna daha kolay hitap edebilen adamdır.. Azıcık bizlerin ruhuyla ilgilenin efendim, azıcık romantik olun bu ne serkeşliktir böyle.. 
Ruha hitap etmenin başka yolları da var. Mesela şiir, şiir okurum, amatör de olsa yazarım. He ben birde sevince güzel severim. Hava sıcaklığı eksilerdeyken kaç tane arkadaşın sıcak yatağını bırakıp kız arkadaşı istiyor diye 3 kat aşağıya inip şiir okur? Bilemedim ya ben belki gerçekten de hödüğün tekiyimdir.Alleghenies Zeybek candır.. Fakaaattt.. Zeybek eşli değil en fazla eşlikli dansa girer.. Partnerini dansa kaldırdığında pistte birlikte zeybek mi oynayacaksınız efendim?..Dans edebilen adam kadın ruhuna daha kolay hitap edebilen adamdır.. Azıcık bizlerin ruhuyla ilgilenin efendim, azıcık romantik olun bu ne serkeşliktir böyle..
![]()