Hiç -ciddi bir şekilde- Ölümünüzü Hayal Ettiniz mi?

• Kullanıcı Od
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 1238 gün önce görüldü
Evet hep düşünüyorum. Mesela bugün ölmüş olsam neler olur diye düşünürken biraz video izledim falan filan.
Şimdi ben öldüm sonra beni tabuta koyuyorlar ve ben kafamı kaldırıp çıkmak isterken tabuta çarpıyorum kafamı neyse işte kalabalık benim cenaze namazımı kılarken ben napıyonuz siz ya derken görünmez olduğumu farkediyorum. Sonra telkin falan derken o sırada nereye gideceğimi düşünüyorum orda film kopuyor bende Sjssjsjsj
Kafani tabuta carpmiyonuz ama mezar tahtalarina carpiyorsunuz :)

İki kere teşebbüsten döndüm. O sona gelince, insan ciddi ise buz gibi soğukluk hissediyor insan. Beyin duruyor. Düşünce kalmıyor. Her şeyin geride kalacağı ve bir daha geri dönemecek olma düşüncesi çok çok değişik bir his. Bu tarif edilebilen bir sey değil.

• Üzgün
Tepkiler: ne
dünyada ölümü tatmayacak hic bir canili kalmayacak
biz müslümanlar mahser gününe inaniriz
ölümden sonra ruhumuz tekrar dirilecekdir
kabirden sonra yani halk diliyle kabir azabindan sonra
hesaba cekilecegiz
hesaba cikildikden sonra ebedi bir hayat baslayacak ölümsüz sonsuz bir hayat

sonrasinida biraz kendiniz arastirin
cennet cehennem nasil bir hayat
hepsini benmi diyecam birazda siz arastirin

Allah cümlemizi kefser suyundan icebilmeyi nasip etsin

Ettim.
Avcılar'da bir üst geçitte, hiç unutmam!

ölüm dediğin nedir gülüm
benim güller de tutmadı
hepsi öldü

Hiç hayal etmedim ama yorumları okurken bi ürperti geldi.

Allah sıralı ölüm versin tabi de düşündüğüm anlar olmuştur özellikle bir yakınımızı kaybettiğimizde daha derinden yaşıyoruz ölümün gerçekliğini

bazilari ölümü bayilmak saniyor galiba

ölüm aklinizdan hic cikmasin birgün hepimiz ölecegiz

sen milletin ne dedigini bosver
sen arada bir ölümü hatirla ona göre halve hareketlerine dikkat et

Son düzenleme:
Sürekli tabis. Çok melankolik, en umutsuz-hüzünlü vakayım, herkesin ölümünü düşünürüm, düşünüp üzerim kendimi, hani derler ya, bir şey bilmiyorsa saati sorar, bir şey bulamazsam ölümü , ölümümü getiririm aklıma -

en üzücüsü de, kabrinin başında kimse kalmaz,
en son, en çok sevdiğin-diklerin gider,

2-3 seneye temiz bir ölürüm gibi hesapladım. Aslında 15 yaşımda ben otuzu görmem diyordum, yanlış hesaplamışım, 2 sene geçtim otuzu, büyük başarı, ama artık yeter, 35, güzel yaştır,

masadan kalkacağım bir gün, hiçbir şey yokken, sırtımın üstüne düşeceğim, sonrası malum süreçler, 15 gün filan yaşarsın, siroz, son evre, haydi Abbas vakit tamam.

Geri