Hiç Cep Telefonunuzu Sinirliyken Attınız mı?

Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
Ben atmadimda kardesim e250 mi ortadan ikiye ayirmisti .ddd

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 telefon boşa cıkarmışlığım var hiç acımam.

Yok sinirlendirip attırdim :hile: sakinim böyle konularda

Şirket telefonu kullanıyorum, fırlatıp atsam ne maddi ne manevi bir zararım olmaz, ama yine de o kadar öfkelenmiyorum. Eğer siz o derece öfkelenip, maddi boyutunu düşünerek atmaktan vazgeçiyorsanız, emin olun bin liralık telefondan daha önemli sorunlarınız var demektir, doktora görünün

Buradan anlıyoruz ki şirket telefonun 1000 tl ve parayı önemsemiyorsun kardeş
insan kaybını düşünüp sinirlerine hakim oluyorsa niye doktora görünsün bu da ayrı bir komik yorum olmuş bence.

Ben kolay sinirlenmem telefon dahil hiç birsey de atmam malım da param da kıymetli

O degıl de ıkı gun once telefonum bır karıs yerden dustu ıc ekranı gıttı. Bu tel.nun cebımden dustugu, masadan dustugu, hatta antrenın bır ucunda dıger ucuna kayarak uctugu cok olmustu. Bır suru badıreler atlatan ve bır sey olmayan telefonum bır karıs yerden dusup benı bır suru masrafa soktu.

Cevaba donersem, eskıden cok daha gencken ofke kontrolum yoktu artık boyle ergen ergen davranıslar yapmıyorum. Malıma verdıgım zararı yıne ben odedıgım ıcın cope atacak para yok bende.

Elimdekini bir yere fırlatmak gibi şeyler yapmam ama, orayı burayı yumruklayıp tekmelediğim oluyor öfkelenince.
Öfke kontrolüm düşük.
Neyse ki o kadar öfkelenmem için baya ekstrem bir şeyler olması gerekiyor.

Benim telefonun dokunmatiği çalışmadığı anda umarım parmağım bozulmuştur diyorum ne fırlatması kaç para verdik sonuçda

Geri