Hiç bisküvit arası lokum yedinizmi ?

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü
Bizim gensligimizde oyle benim o lar eti tutkular vs yoktu.

Puskevitin arasina lokumu koyar yerdik.

Asfalt diyorlar burada.

Genellikle Ölüm, doğum gibi mevlid günlerinde dağıtılıp, şivlilik zamanı bolca tüketilir.

Ben yemedim hiç.
En büyük kuzenim bayılıyor bu tada :sırıt:

Lokumun tadı hep tuhaf gelmiştir, alışamadım hiç. Bisküvili puding yedim ama ablamın yapabildiği tek tatlıydı.

Türkiye'de yaşayıp bu geleneksel tadı bilmemenin imkanı var mı ya. Forum enteresan. Almi sen de :) 7 senedir Türkiye'deyim ben bile yedim. Mevlütlerde dağıtılır. Kötü diyemem seveni var benim tatlıyla aram yok.

Türkiye'de yaşayıp bu geleneksel tadı bilmemenin imkanı var mı ya. Forum enteresan. Almi sen de :) 7 senedir Türkiye'deyim ben bile yedim. Mevlütlerde dağıtılır. Kötü diyemem seveni var benim tatlıyla aram yok.

Pek mevlüte falan gitmedim çocukluktan beri sevmem dinli imanlı şeyleri, yani ablam yer ama ben lokum da ilk kez geçen hafta yediğim için yorum yapmak istemem :) çocukluğumdan beri her şeyi çok seçerdim yeni yeni aşıyorum :lls:

Pek mevlüte falan gitmedim çocukluktan beri sevmem dinli imanlı şeyleri, yani ablam yer ama ben lokum da ilk kez geçen hafta yediğim için yorum yapmak istemem :) çocukluğumdan beri her şeyi çok seçerdim yeni yeni aşıyorum :lls:

sizin sülalede ölüm olmamış demek ki. ben dini bütün adamım. mevlüt gördüğümde duramam kendime engel olamam girer bisküvi arası lokum yerim :)

sizin sülalede ölüm olmamış demek ki. ben dini bütün adamım. mevlüt gördüğümde duramam kendime engel olamam girer büsküvi arası lokum yerim :)

Çok oldu, ben girmem ama o tarz ortamlara. Geriliyorum. Bisküvi arası lokum için dine döndün galiba :) sen obur musun sen ben misin ya :)

Yooo ve ilk kez duydum :/

Geri