Hiç birine bir şey söylemek isteyip de heyecandan tek kelime bile edemediğin oldu mu?

Konu sahibi son olarak 88 gün önce görüldü
Evet böyle bir durum yaşamıştım ancak neyse ki araya başka konuşmalar dahil oldu da çabuk toparladım.:)

Yok,heyecanlanamıyorum ne yazık ki.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
oldu saçmaladım gülümsedim ve uzaklaştım :D

Yok. Kimseye bisey soylemek istemeyip, mecburiyetten konusmuslugum oluyor genelde.
Ağzımı acasim yok ama sohbet ediyorum mecbur.

Hiç bana göre diil böyle şeyler

Benim heyecandan değil de üzülünce ya da korkunca dilim dolanıyor. Tam cümle kuramıyorum. Dün bebek, uyurken tıkanır gibi bir ses çıkardı, sonra da çığlık çığlığa oldu. Eşim yatmadan önce evi kontrol ediyordu, yanımda değildi. Bebeği yüz aşağı çevirip sırtına vurdum, boğazına bir şey takıldığını düşündüm. Bunu yaparken sadece ismini söyleyebildim eşimin, gelince de “sırtına vurdum, sırtına vurdum” diyip ağladım. Çok korkmuştum, ne olayı anlatabildim ne bir şey.

Benim heyecandan değil de üzülünce ya da korkunca dilim dolanıyor. Tam cümle kuramıyorum. Dün bebek, uyurken tıkanır gibi bir ses çıkardı, sonra da çığlık çığlığa oldu. Eşim yatmadan önce evi kontrol ediyordu, yanımda değildi. Bebeği yüz aşağı çevirip sırtına vurdum, boğazına bir şey takıldığını düşündüm. Bunu yaparken sadece ismini söyleyebildim eşimin, gelince de “sırtına vurdum, sırtına vurdum” diyip ağladım. Çok korkmuştum, ne olayı anlatabildim ne bir şey.

Ayy larimcim rahatlatmak icin soyleyecek biseyler dusundum ama ilerisi de pek parlak degil kaygılı stresli. Bu halle yasamayi ogreniyor ama insan :)

Allah korktuklarimiza ugratmasin canim :*

Yan yatır canim uyuma pozisyonu hep yan olsun diğer türlüsü sıkıntı olabiliyor geçmiş olsun tekrar yaşanmasın inşallah ❤️

Olmuştu.
üniversitede bir hocam vardı. Çok sert ve kuralcı. Birden seslenip soru sorunca bildiğimi bile cevaplayamadım.

Geri