Hiç bir şeyi boykot ettin mi ya da protesto ettin mi?

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Hiç bir şeyi boykot ettin mi ya da protesto ettin mi?

İstanbul Üniversitesi'nde okuduk en alengirli döneminde , e yani protesto, eylem bizden sorulur

Normalde bu tür durumlara girmem ancak deprem döneminde Kahramanmaraşta görev yaparken Mado markasının suyu -ki maraş markası olmasını bilindiği üzere- parayla satması ve fiyatını daha yüksek bir meblağa satması - biz kendi cebimizden ve kendi hayatımızdan verirken- sebebiyle bir daha ne madoya gittim ne de madoya bağlı hiç bir şey -dondurma, marsu, baklava vb.- almadım, almayacağım da.

Normalde bu tür durumlara girmem ancak deprem döneminde Kahramanmaraşta görev yaparken Mado markasının suyu -ki maraş markası olmasını bilindiği üzere- parayla satması ve fiyatını daha yüksek bir meblağa satması - biz kendi cebimizden ve kendi hayatımızdan verirken- sebebiyle bir daha ne madoya gittim ne de madoya bağlı hiç bir şey -dondurma, marsu, baklava vb.- almadım, almayacağım da.
Abi biz yıllardır gitmiyoruz madoya.

Başlığı "hiç bir şeyi bok ettin" mi diye okumaya başlayıp, ilişkilerimin gözümün önünden film şeridi gibi geçmesi peki?

Yıllar önce Adidas'tan ayakkabı almıştım. Çok para vermiştim. Bir ay geçmeden ayakkabının önü açıldı. Götürdüm, değiştirmediler, kullanıcı hatası dediler :) Ondan sonra yıllarca Adidas'tan birşey almadım. Sonra yavaş yavaş tekrar almaya başladım. Sanırım bir daha böyle birşey olursa ömür boyu birşey almam

Hayatımda yıllar yıllar önce ilk ve son Hummel diye iğrenç bir markadan ayakkabı almıştım. Tabiki yine marjinal bir renk . Yağmurda bile renk atan bi marka. Asla tavsiye etmiyorum. Diğer ürünleri de çok dandik. Lastik ayakkabı giyin, Hummel asla !

aşkı boykot etmişiz
yaşamak varken yazmışız

Adını yazmayacağım bazı markaları senelerdir almıyorum. Sepep: Ürün (kabullenemez) kusurlu çıktı.
Bir de Okul yıllarımda öğretmenimize uyarak bir yürüyüşe katıldık. Bizim amacımız derse girmemekti aslında.

hadi boykot edelim diyenlere
sen et ben geliyorum deyin

Geri