Hiç Bir Kız Bir Erkeğe İçi Güzel Diye Aşık Olmaz..

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 596 gün önce görüldü
İnsan güzelimi sever yoksa sevdiği için güzelmidir aşık olunan kişi? sorusunu getiriyor akıllara.

Gerçekci olalım evet iç güzelliği önemli ama gerçekten de dışını beğenmediğin birinin de içini görmek için fırsat vermiyoruz.

Şuda bir gerçek ki aşk çok başka baktığın zaman tipi olsun huyu olsun senin istediğin gibi değil ama en ufak hareketi senin ilgini çekmiştir ve sen farkında olmadan aşık olmuşsundur...

Aşk nasıl bir manyaklık biliyor musun?

Silah zoruyla yediremeyecekleri bamyayı o yapıyor diye severek yemek.
Ben daha öte manyaklık görmedim

Yanı aşk başka bir boyut.
Hoşlantıyla karıştırıyoruz ve abartıyoruz biraz

• Beğen
Tepkiler: W
kızlar içiniz nasıl desem
sanane bizim içimizden diyebilirler
yani
kısaca uzutmadan
sal gelsin
iç var iç var
içiniz güzel olsun

Olabilir ve böyle örnekler var. Dünyayı sadece kendi pencerenizden görüp sonra da bunu genele yayma yanılgısına düşüyorsunuz.

Bundan daha olağan ne olabilir ki, konu bence fazla anlamsız. Aşk, sevgi işlerine insanlar çok fazla anlam yüklüyor. Herkes bir şeyleri eleştiriyor ama uygulama da yok. İnsanların hepsi birbirine benziyor, hiç bir ilişkinin diğer ilişkiden çok farkı yok. Yaşanılan daha öncekileri düşünün pek bir fark olmadığını anlar herkes, küçük bazı detaylar var değişkenlik gösteren, belki de o çekici kılıyor yeni birilerini ve genelde sonradan sıradanlaşma evresine giriyor.

Gerçekten sevmeyi bilmeyenlerin lafları.
Anlaşabildiğin , huzuru bulabildiğin insanı buldun mu gözüne en güzel o görünür. En sevdiğiniz yemeğin görüntüsü kötü diye yemiyor musunuz?

Karşınızdaki insana verdiğiniz değer tamamen sizin algınız ile ilgili olan bir şey.
Başkasına sıradan gelen bir özelliği size muhteşem bir özellikmiş gibi gelebilir.
Bir insana aşık olmak için sıradan özellikler yerine(yakışıklı-güzel olması) daha spesifik şeylere ihtiyaç duyuyorsanız durum daha vahim bir hal alıyor. Evet kendimden bahsediyorum tşk.

Ne güzel yorumlar var ve herkes yalnız :)

o erkekler de kızlara keşke içleri güzel diye aşık olsalar değil mi ?

aşk bu değil yalnız

Valla onu bunu bilmem de bir erkek için sevgili olarak aranılan genellikle güzel ve alımlı bayanlar oluyor Ama evlenmek için hayat kurmak için mutlaka kişilik ve karaktere bakılıyor. Bayanlar için ise genellikle ilk önce kişilik ve karaktere bakılmıyor Hatta sonrası da öyle ama ilk etapta maddi pozisyonuna bakarak karar veriliyor. Yani hiç bir bayan bu adammış sevilmeye layık olan bu demez. Flört aşamasında bile karakterinin hoş espirili anlayışlı olması istenir ama offfff sıktı beni bu konu. Tencere dibin kara seninki benden kara.!

Cüzdanı güzelse içini pek önemsemiyor pek çoğu.

Son zamanlarda dikkat ettigim bir konu var. Kadinlarda sapyoseksuellik arayisi peki o sapyolara soruyorum, dunyanin en zekisi bile olsa bununla birlikte olurlar mi?

cirkin.jpg

Gerçekler de bugün;
Güzel (handan) ve herkes tarafından istenip, istenmeyen kişinin aşırı baskısı sonucu onu isteyen erkek bireye acımasız ama bir o kadar gerçekci cevabı...

-Peki bana ihtiyacı olan birini ben ne yapayım?

Erkek (ilyas) ilmeti hazırlayıp ufak bir kağıda şöyle yazar.

+Arkadaş bile olsak razıydım. Hep mutlu ol.

O esnada kadın evinde yakışıklı (berke) ile.

-Seni istiyorummmmm.....

Her zaman iyi bir insan olmayın. Bu sizin iyiliğiniz için...

"Hic bir" biraz fazla iddiali.
Bknz;Jerome Hamon.

Duyar profesörleri nedense hiç burnundan kıl aldırmıyor :)

Merhametli ve zeki olması iç güzelliğe girer mi?.)

Geri