Hiç banlanma tehlikesi geçirdiniz mi?

Konu sahibi son olarak 978 gün önce görüldü
kedi gibi dokuz canlıyım banlanıp banlanıp geri geldim djjdjd

kimseye beni o noktaya getirtecek kadar yüz vermem ben.

Evet.

gecmisten-bugune-flash-tv-efsaneleri_x_78911_b.jpg

Bir kere banlandim ama tutundum foruma, bir hafta yattım geldim.

Banlanma tehlikesi ne ya :şekil: kaza tehlikesi geçirdiniz mi gibi :şekil:

allah korusun! içim titredi düşününce.ddd

bir konuda, üst yorumdaki hanım arkadaşın sütyen bedenini sorunca uyarı almıştım. bundan kısa bir süre sonra body building yapmış bi arkadaşa bu vücut ile burada nabuyosun, git seviş dediğim için uzaklaştırılmıştım.

belirtileri vardı doktora gittim

Bir kere o duruma geldiğimde, beni uyarma banlayacaksan banla senle mi ugrasacam demiştim birine.

Hiç banlanmamış insanları samimi bulmuyorum abicim, ne demek banlanmadım? Bakın bana ban yemeden durabildiğim hiç bir platform yok. En komik banlarıda burada yedim :D

Bi yönetici arkadaş şöyle dedi geçenlerde "Yönetim olarak seni sevmiyoruz" adam bunu üzülmemi, akşam yastığa kafamı koyduğum da bunu düşünüp uykusuz kalmamı temenni ederek söyledi... O günden beri uyku uyuyamaz oldum, arkadaşlarımla aram bozuldu, kız arkadaşım terk etti psikoloğa gitmeye başladım :/ yönetim beni sevmiyormuş ://// sad, but true...

Aklıma geldikçe gülüyorum ya :D

Şu anda yönetimde olmayan ve gördüğüm en eyyamcı yönetici olan bir tip vardı, keyfe keder banlamıştı beni .. Aklınca egosunu tatmin etmişti zavallı ..

Hayır geçirmedim ben ciddiye alamıyorum burda olanları :d

Tehlike olarak görmüyorum banlanırsam banlanayım nolmuş hem multiliğin suyu mu bitmiş

Geri