Hiç astral seyahat yaptınız mı?

Konu sahibi son olarak 78 gün önce görüldü
astral yerine dün erişte yaptım, birazdan da pilav yapıcam.

Bir arkadaşım yaptığını söylüyordu. Sonra şizofreni tanısı kondu cocuga. Ağir sanrıları vardi. Daha sonra akli melekeleri yerinde olmadığından ötürü intihar etti. Ama intihar etmeye karar verdiğinde aklı yerinemi gelmişti hala düşünürüm. Cunku baya sofistike bir intihar yontemi vardı.

Astral seyahete gelince bunun için işleme yada ritüele gerek yok aslında.
Biraz jamaican + pet şişe ve folyo yardımı ile allaha yakalanmadan cennete, zebanilere gozukmeden cehenneme cikip girebilirsiniz.

yapmis olanlar anlatsin detayina kadar (ilgimi ceken seyler :d)

Bir ara istemeyerekten de olsa yapmıştım,uyandığımda ise aşırı şekilde garibime gitmişti.

Bi kere yapayım dedim, yatağa uzandığım gibi uyuyakalmışım. Zaafım çocuklar biliyorsunuz ^8

Astral seyahat bedava diye herkes bunu tercih ediyor ama ben ücreti neyse verip uçakla ulaşım sağlıyorum
Çok nadiren astral seyahatla yolculuk yapmışlığım olmuştur
Bir keresinde astraldeyim, Mars'ın oralardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam bir baktım bizim Yusuf Güney yanında uzaylı sevgilisi ile Mars'ın çorak topraklarında Heidi ve Peter gibi koşturuyorlar
Yanlarına doğru uçtum birden kayboldular
Sanırım uzaylı gelinimiz biraz utangaç beni görünce kayboldular hemen
Sanki magazin basınıyız arkadaş ayıp size yahuu

Ets tur’ u boykot ediyorum, o yüzden astral seyehate de çıkamıyorum.
oteller de el yakıyo zaten

Evet hala da astral seyahatteyim

kızlar
karmayı yakınınızda hissettiniz mi

komiğinize gidecek ama yaptım ve bi noktadan sonra başarılı olur gibi oldu. normalde pek korkmam ama o anda ödüm kakama karışır gibi oldu. gerçi korkudan ziyade bi tansiyon düşmesi bi kalp ritmi bozulması gibi bir şey yaşadım. ölecem sandım adeta. akabinde kendimi yırtarcasına çabalayarak uyandırdım. bi daha da o işlere yanaşmadım.
Yatmadan önce ne yiyip içtiyse :) Sülfürik asit ve bütan karışımının etkisi..

Geri