Soru C Hiç aşk acısı yüzünden psikolojik destek aldınız mı?

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Gönül işleri çok moral bozucu olabilir, çok sinir edebilir, öfkelendirebilir ve hatta çok acı verebilir. Herkes geçti o yollardan. Ama atlatılması en kolay dertlerden biri bence. Bir tatil, iki alışveriş, üç dertleşme, spor, biraz sövme, biraz zaman ve yeni bir aşk. Bitti gitti. Deli deli olmayın :d

lise 1de tahtaya 'ah yandım ben allahim buna can dayanmazz' yazmıştım, mat hocamız -çok severim kendisini dersini pek sevmesem de- kim yazdı bunu dedi ses çıkmadı kimseden.. sonra da 'salak salak işler yapmayın kaç yaşındasınız aşk için gereksiz triplere girmeyin her şey geçici' tarzı bir güzel fircalamisti o gün bugündür evet aşk acısı yaşadım ama öyle kafayı yiyecek kadar değil... öyle hatırlıyorum...

lise 1de tahtaya 'ah yandım ben allahim buna can dayanmazz' yazmıştım, mat hocamız -çok severim kendisini dersini pek sevmesem de- kim yazdı bunu dedi ses çıkmadı kimseden.. sonra da 'salak salak işler yapmayın kaç yaşındasınız aşk için gereksiz triplere girmeyin her şey geçici' tarzı bir güzel fircalamisti o gün bugündür evet aşk acısı yaşadım ama öyle kafayı yiyecek kadar değil... öyle hatırlıyorum...
İyi ki nutuk çekmiş yoksa İstanbul'u yakacakmışsin fdfdgd

• Hehe
Tepkiler: Aze
Aldım birçok kez, çok güzel tedavi uygulayan bir abim var adı da Müslüm Gürses.

Sabah akşam "Hakkını helal eyle" dinliyorsun, bir şeyin kalmıyor 4 güne.

Tam üzüleceğim zaman daha yaşım kaç daha iyisi illaki çıkar karşıma mallık yapma diyorum üzülmüyorum

Geri