Hiç Aşık Olmadım.

Konu sahibi son olarak 3950 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne garip değilmi , hiç aşık olmadım o duyguyu tatmadım , el ele gezen çiftleri görüyorum mutlular birbirleri için ölüyorlar ama ayrılınca harap ediyorlar kendilerini..

Bir iki bayan yaklaşmaya çalışsa bile hep uzaklaştırdım kendimden nedenini bilmeden belki bana göre bir duygu değildi ne olur nasıl olur bilemedim , tanımadığım birinin yanına gidip Merhaba diyemedim dışarıdan sevgilisi var iyi birisi iyi bir sporcu demelerine rağmen o duyguyu tatmamış biriyim kimseye anlatmadım içimi buraya dökmek istedim zaman ayırıp okuduysanız teşekkür ederim :) :o

Dilerim tadarsın o duyguyu..Herkes aynı mutlulukta yada mutsuzlukda olucak diye bir kural yok.Yaşananlara engel olamıyorsun.Ama güzel bir aşk yaşayacağından eminim ve istediğin biri karşına çıktığında,kaderin çıktıüında işte onu reddedemeyeceksin.(:

Dilerim tadarsın o duyguyu..Herkes aynı mutlulukta yada mutsuzlukda olucak diye bir kural yok.Yaşananlara engel olamıyorsun.Ama güzel bir aşk yaşayacağından eminim ve istediğin biri karşına çıktığında,kaderin çıktıüında işte onu reddedemeyeceksin.(:

Hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah :)

Olursun ya merak etme ;) Bende 18den sonra aşık olmuştum :) İnş doğru kişiye, doğru zamanda, doğru yerde aşık olursun ;)

Olma kardeşim olma :) aklın varsa olma, kaybeden hep sen olursun... Aşk kör bir duygudur, seni sürükler yanlışların bile doğru gelmeye başlar sapıtırsın, gözün kimseyi görmez. Sonra birden rüyadan kalkarsın ve geçirdiğin zamanlar için kendine kızarsın gerek yok bence

Olma kardeşim olma :) aklın varsa olma, kaybeden hep sen olursun... Aşk kör bir duygudur, seni sürükler yanlışların bile doğru gelmeye başlar sapıtırsın, gözün kimseyi görmez. Sonra birden rüyadan kalkarsın ve geçirdiğin zamanlar için kendine kızarsın gerek yok bence

Zaja tecrübeyi konuşturdu :D

Bir hata bir kere yapılır :D 2. ciye yapılmaz :p o yüzden arkadaşı uyarıyorum :D yapmasın oda hayatta herkesin 1 kere yaptığı hatayı yapmasın hatta bazıları 1 den fazla kez yapıyor. :D Allahtan 1 kere öyle bir hataya düştüm :D

Bir hata bir kere yapılır :D 2. ciye yapılmaz :p o yüzden arkadaşı uyarıyorum :D yapmasın oda hayatta herkesin 1 kere yaptığı hatayı yapmasın hatta bazıları 1 den fazla kez yapıyor. :D Allahtan 1 kere öyle bir hataya düştüm :D

Bende kıyısından döndüm :D Olsun ya aşık olmak güzel :D Ama dediğim gibi bak doğru kişiye vsvs :D

Pilav a aşık ol :D gene insana olma demiş birisi kim bilmiyorum ama :D bence çok güzel bir laf, al derim bu lafı :p

Ahahahhahahaha :D:D:D yok ya sen bakma şu Zaja ya karşı cinse aşık ol :D

Sen dinleme bunu :D boşver daha neler var çevrende etrafı iyi kolla, sonra birden atıl :D

etlipilav_2.JPG

Afiyet olsun Zaja Mustafa :D

biriside bana bir kere aşık olunacağını söylemişti.ona göre aşık ol bence. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri