Hiç aşık olamama nedenleri

• Kullanıcı Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3225 gün önce görüldü
boyle bir tanidigim var. adam aski tanimiyor, bilmiyor, ciddi ciddi hissedemedigini soyluyor. guven problemi mi var? yok diyor. kadinlardan tiksinmek? o da yok. cocukluk aski var mi? yok. ilk goruste aski da yasamamis haliyle. kiz arkadasin olmadi mi? cok. eee ask? yok. e bu kiz arkadaslarin bunu bile bile nasil senle oldular? bilmiyorum. bi heyecan filan da mi yok? yok. hic yani bugune kadar herhangi bir kadindan oturu heyecanlanma hoslanma olmadi mi? yok.

iste bak asik olmayacaksaniz boyle olmayacaksiniz. kimyanizda olmayacak yani aynen bu sekilde. yok efendim guven problemi, yok efendim abuk sabuk mazeretler bos.

Insan vitrindeki elbiseye bile asik olabiliyorken siz nasil olamiyorsunuz ilginc :T:

Bknz: Larien iki senedir buradayım daha hiç aşık olduğunu görmedim varsa yoksa kakara kikiri. gerçi o da haklı insan aşık olunca hep mutsuz oluyor [emoji16]

Doğru insanla doğru yerde doğru zamanda karşılaşamamıştır.

La'edri ben bir ssnedir buradayım, yani bir seneden öncekini görememen normal fakat ondan önce de aşık değildim, son bir senedir de değilim, edri kabul etmek istemiyorum ama sanırım hakikaten hep varsa yoksa kakara kikiri yapmışım, hep öyle boş boş bakmışım :sırıt: ay neden böyle olmuş ya, ben güzel de mutsuz olurdum aa çok üzüldüm şimdi, bir damla yaş süzüldü gözümden.

Düzenim bozulur diye korkuyorum ve şu an biraz ciddiyim :liv:

La'edri ben bir ssnedir buradayım, yani bir seneden öncekini görememen normal fakat ondan önce de aşık değildim, son bir senedir de değilim, edri kabul etmek istemiyorum ama sanırım hakikaten hep varsa yoksa kakara kikiri yapmışım, hep öyle boş boş bakmışım :sırıt: ay neden böyle olmuş ya, ben güzel de mutsuz olurdum aa çok üzüldüm şimdi, bir damla yaş süzüldü gözümden.

Düzenim bozulur diye korkuyorum ve şu an biraz ciddiyim :liv:
Ama cok calisiyorsun , hep calisiyorsun.Olmaz ki böyle cik bir dolas hayatın güzelliklerinin farkına var , çalış çalış nereye kadar ben bilmiyorum ki.Bak Anna Karenina ya ne zaman görsem aşık kız, sanki bütün erkekler onun peşinde askkhlhlh güzel olsa gam da yemeyeceğim ama bu ara dolarda çok yükseldi ya , borca harcada girilmez.Ne yapsak bilemedim ki.

Ayrıca ağlama beni de aglatacaksin: liv:

Düşerim diye bisiklete de binmez bu kız :gamer:

Son zamanlarda hiç olamıyorum ya hatta geçen mahalledeki kızlara bakıyorum cx bu olmaz şu olmaz şu kız güzelmiş ama çok süslü öbürünün burnu büyük diğerinin poposu kocaman bi türlü olmuyor :D

Bize aşık olup aşkına inandiranlar çıktı da biz mi aşık olmadık?

Aşık olmayın efendim olmayın!
Sürekli o duygunun özlemini kendinize hatirlatip ızdırap çekmezsiniz.
Aşkın olduğu yerde mantık devre dışı demişler.
Hormonal değisikliklere izin vermeyin, üzülmeye ne gerek var dimi ama.:T:

Çevrenizde ki ikili ilişkiler.
Tanımak istediğiniz insanın hayata bakış açısının size uygun olmaması
Geleceğe dair planlar.
Mantığı her zaman ön planda tutmak gibi bir çok sebep olabilir.

Güvensizlik
Mükemmeliyetçilik
Korkular (Aldatılma, özgürlüğün yitimi, bağlanma vb.)

Gözü gördüğünü göremeyen aşık ta olamaz. Benim ilk aşkım Suzuki marka bir motosiklet ti. Ona sahip olamadan o model piyasadan kalktı. Sonra bir sürü yeni başka modeller çıktı, ama o hep aklımda kaldı.

sevisin diyorum
asik oluyorlar

Karlar altinda bir kent, bir kadin bir erkek
adam sirtini kadina donup kendini birakiveriyor
kadin yakaliyor korkulcak bir sey yok ben seni tutarim
kolay degil sirtini birine donup, hareketlerini gozlerinle degil kalbinle izlemek
korktugun caninin acimasi degil,ruhunun acimasi sert gercege carpinca
kadin bunu goze alamiyor
dusmekten dusurmekten korktugun icin tutunamazsin bazen
cevabi bilmiyorum aslinda,kendi icime dondugumde kendime dondugumde sonuc
oyle kapanmisim ki elimi uzatamiyorum kimseye, hic bir seye ya da sehre
denedigim zamanlar oldu sadece

Geri