Hiç arası bozuk iki insanı barıştırmak için uğraştınız mı?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Benim tam tersi oluyor kavga ediyorlar araya giriyorum bende kavga ediyorum sonra bir bakıyorum onlar arkadaş olmuş olan bize olmuş.. .d

En son @Aze ile @Jesse James 'i barıştırmaya çalışırken Aze'nın hışmına uğramıştım.

Artık tövbeliyim
Bazen büyük saçmalıyosun meso.
Aze dediğini hiç tanımadım ki küseyim. Hani sokakta biriyle ne bakıyosun diye tartışırsın onun gibi, Bir yorum yazmış tanımadığım biriyle tartışmıştık. Barıştırılacak samimiyet yoktu yani.
Neyse Tribünler seviyo seni devam ;)

Henüz birkaç saat önce yaptığım. Baba, anne ve kız. Üçü de bozuk. Üçü de ayrı. Karadeniz'in nüfusunun tamamının inadıyla Arnavutların tamamının inadıyla, eşittir babadaki inat. Sağolsun rahmetli babama ve bana hürmetinden ikna oldu. Temmuz'da kızımızın düğününü yapıyoruz nasipse.

Bazen büyük saçmalıyosun meso.
Aze dediğini hiç tanımadım ki küseyim. Hani sokakta biriyle ne bakıyosun diye tartışırsın onun gibi, Bir yorum yazmış tanımadığım biriyle tartışmıştık. Barıştırılacak samimiyet yoktu yani.
Neyse Tribünler seviyo seni devam ;)
adam kötü bir şey yazmamış biraz gereken yerlerde tepki göstermeyi öğren...

yakınımdan iki kisinin arası bozuk olmadı hic. mutlaka biriyle daha uzağımdır. onun icin uğrasmam ki zaten bozuluyorsa gecerli bir sebebi de vardır. yakınımdakini bağrıma basarım olay czülür..

iki taraf da dik kafalı ve keçi inatlı olunca çok zor. ne desen, ne yapsan boş...

(başaramadı)

Oldu başardım ikiside çok sevdiğim insanlardı ancak yeniden limoni oldular ve ben ikisi ile de bilerek ekşimtrak oldum. Barışıp öyle gelsinler AİHM miyim ben.

çok uğraşmam ama denerim bi ortamı yumuşatmak için bir şeyler yaparım...

Gecmiste yapmisligim olmus olabilir.

Simdi su an boyle 1topun icine girmem.

Isin sonunda siz kotu oluyorsunuz. =s

Hayır, yesin birbirlerini derim genelde. Kötüyüm ben , içim fesat. Kaostan beslenirim.

Geri