Hiç affetmem dediğiniz biri var mı?

Konu sahibi son olarak 970 gün önce görüldü
Evet, var.

Beni ilk aldatan kızı hiç affetmedim.
İtiraf ettiği gün helallik istedi, helal etmedim, umarım benim hissettiklerimi bir gün hissedersin dedim içimden hep.
Yıllar sonra bana mesaj attı, boşandıktan sonra tabi. hala etmeyecek misin dedi? edemem dedim.

Bana samimiyetle gelen herkesi affederim, ömür boyu bu yükü taşımakta zor.
Hayatımda bir kişi oldu bir kamyon dolusu kırgınlık duyduğum. Bugün özür dilese tereddütsüz affederim. Fakat kırgınlığım geçer mi? Asla.

biri vardı ölsem unutmam ama affetmemde dediğim sonra yaş kemale erince affedemedigimin o değil kendim olduğunu fark ettim. kendime olan öfkeyi ona giydirip suç bastırıyormusum meğer.
sonra sonra anlayinca bunu, kimseden ölesiye nefret etmemeyi öğrendim. keşke sansim olsaydı da bunca senenin nefret hissesini bir af dilemeyle giderebilseydim dediğimde olmuştur hatta
hayır, yok.

herkesi affedip yoluma baktım.

Yapılan yanlışı unutmam fakat kin ya da nefret besleyip kendimi boş yere de yoramam.

yooğhh benim gibi deliylen kimse uğraşamadığı için :)))

Kindar değilim ama yeri geldimi kaldırımdaki taştan bir farkı kalmaz.

önemli olan niyettir
kötülükse
bi düşün

Kendime gereksiz yükler taşımamayı öğreniyorum.Zihnim daha güzel şeyleri hak ediyor.Bir makam var,havale diye orası yeterli bir yer.Zarfa koyup ilahi makama gönderiyorum.Sonrası bariyer.Bariyerin gerisini kim takar.

İhanet kadar ağır bir acıymış ki, habersiz çekip gitmek, çekip gidenin haber vermemesi, kalanın hiçbir şeyden haberdar olmaması,

haber alamamak,

öldü mü kaldı mı bilmemek,

en acısı,

öldü saymak.

Geri