Konu sahibi son olarak 4064 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoşgeldiniz adın ilginç ben dinlemek isterim :)

Sorunuzu anlıyamadım. Teksin benim adım. Bir öyküsü var neden bu adı koyduklarına dair. Dinlemek isterseniz bir ara anlatırım :)

Ben de merak ettim hikayesini :) Anlatırsanız burdan. Ben de dinlemek isterim.
Hoşgeldin Teksin :hi:

Ben de merak ettim hikayesini :) Anlatırsanız burdan. Ben de dinlemek isterim.
Hoşgeldin Teksin :hi:

Anlatıyım :)

Annemin uzun süre çocuğu olmamış ve uzun süren tedavi sonucunda çoğul gebelik oluşturulmuş. Ama yaşama tutunan sadece ben olmuşum ikizim malesef ölmüş. Ve ben doğmuşum. Adımı o yüzden teksin koymuşlar. Başkada çocukları olmamış. Tek çocuğum :)

Anlatıyım :)

Annemin uzun süre çocuğu olmamış ve uzun süren tedavi sonucunda çoğul gebelik oluşturulmuş. Ama yaşama tutunan sadece ben olmuşum ikizim malesef ölmüş. Ve ben doğmuşum. Adımı o yüzden teksin koymuşlar. Başkada çocukları olmamış. Tek çocuğum :)

Bu hikayeye benzeyen yaşamları olan arkadaşlarım olmuştu lakin bu İsme sahip bir insanla ilk defa tanışıyorum :) Memnun oldum Teksin. Birlikte güzel vakit geçirmek dileğiyle..

Bende tam justin bana 'hi' demedi diye ağlıyordum.
Neyse, justin'imiz yoksa teksinimiz var.
Sanada hi velkam, velkam

Hoşgeldi Teksin,keyifli forumlar dilerim:tatlı:

Erkek falan değilsin değil mi? Alışık değilim ben bir bayanın ilk seferde kardeşim hitabına :D

Ne diyosun sen ya? Sadece erkekler mi kardeşim diye hitap eder? Erkek filan değilim. La havle... Profilime yazdığında hiç hoş değildi. Dil çıkarmanada bir anlam veremedim. Daha fazla uzatmazsan sevinirim. Keyifli forumlar.

''Orayı çok boğmayalım. Burdan devam edelim istersen Teksin kardeş :p''

Yazdığım şey buydu. Söylediğiniz gibi kötü bir anlam taşımıyor söylediğim şey. Tanımadığım bir insan tarafından kardeşim denilmesine alışık değilim demiştim bunun neresi yanlış? Nasıl istersen konuşmayalım. Ama forumda hakkımda yanlış bi intiba uyandıracak bir şey diyemezsin. Dememelisin. İyi forumlar dilerim .

Hoşgeldin Teksin keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri