HGS

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Şimdi diyelim HGS'miz var. Kredi kartina bağlı. Emir de şu: 50 liranın altına düşerse 250 lira yükle.

Yani max 250 lira oluyor hesapta. Ve sen o gün 350 liralık geçiş yaptın.

Soru şu. Yeterli bakiye olmadığı için cezalı geçişe mi düşeriz. Yoksa sistem iki defa 250 (toplam 500) yükleyip oradan 350 lirasını alır mı.

"Vay efendim limiti yükselt"
" Yok efendim zaten 15 gün süre var bu sürede kontrol eder cezaya düşmeden manuel ödersin."
Veya "tek seferlik ek emirle kontür arttırabilirsin" gibi çözümler ile gelme bana. O kadar benim de aklım var.

Soru belli. Süreniz başladı.

Teşekkürler.

Sistem bence iki defa yükseltip çekmez sen yükseltmediğin sürece cezalı konuma düşersin

cezaya düşmüyorsun eksiye düştüğünde sistem bakiyen minimum 50 tl olana kadar 250 tl yüklüyor diye biliyorum

kesilecek miktarın kat kat fazlası hesabında olsa bile bu miktarı kesmeyip cezayı, faizi, masrafları kitleyebilirler. dikkat edin. hesabımda para var diyerek bakmamazlık yapmayın. ekmek kapısı oldu bu iş.

Soru şu. Yeterli bakiye olmadığı için cezalı geçişe mi düşeriz. Yoksa sistem iki defa 250 (toplam 500) yükleyip oradan 350 lirasını alır mı.

Otomatik olarak bakiye belli seviyenin altına düşmediği için parasını alır ancak yine de kontrol etmek gerekiyor çünkü yeterli bakiye olsa bile çekmeyebilir, bu şekilde cezaya düşenler var.

İlk defa birini eksilemek zorunda kaldım.

Ya işte evet aslında benim burada sorduğum deneyim. Madem deneyimleyen yok haftaya ben deniycem
Bakiyesi yeterli olanlarda bile sorun yaşanabiliyor ancak durum farklı ve sonucu bizler de merak ettik.
Kredi kartına ya da banka kartına bağlı olmanın avantajı da böyle durumları kolayca aşmak olmalıdır.

Denedim. Hiç bişey olmuyo.otomatik yükleme talimatı varsa anlık eksiye de düşse, geçiş ücreti hemen hesaptan düşmediği için gerekirse iki defa kontur yüklüyor sistem ve sorun olmuyor. @nedebenmecnun yine haklı çıktı. Konu kapandı. Kafanıza göre yardıra yardıra geçin. Teşekkürler forum.

Geri