HGS düşmanı Yandex Navi

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Sadece bir dakika daha hızlı diye, parasız yol yerine, yolu 20 km uzatmak pahasına otoyol öneren navigasyondur.
Hayır, "en hızlı rota" seçimi de açık değil.

Ayrıca bkz: Nakkaştepedeki adamı iki adım önündeki köprüye sokmak yerine, geri döndürüp Avrasya tünelinden geçirtmeye zorlayan Yandex.

Kuzey Marmara otoyolunu da çok sever bunlar. Maksat daha fazla yol parası verin. Hep şirket olmuşlar.

google maps de ayni ki abi farketmiyor :p
yandexte nasıl bilmiyorum ama google maps için ücretli geçişleri kullanma diye bir ayar var onu seçersen sorun çözülür:p

Arkadaşlar yine beni gerizekalı yerine koymuşlar.

Otoyol seçeneğini niye kapatayım. Bunu bilmiyor olduğumu nasıl düşünürsünüz?
Benim derdim otoyoldan gitmemek değil ki. Tem'den rahat rahat gidilecek yere adam Kuzey Marmara otoyolunu öneriyor. Boğaziçi köprüsünden geçecek adamı (evet oranın adı Boğaziçi köprüsü) Avrasya tünelinden geçirmeye zorluyor. Bi zaman kârı da yok. Km kârı da yok.

ben karşılaşmadım abuk bir durumla, sadece bir iki kere zincirlikuyudan bakırköye geçmek isterken beni önce köprüyle karşıya sonra tünelle tekrar aynı yakaya bağlamaya çalıştı o kadar…. Ama 12dk kazandırıyordu… zdd

alternatif sunuyor hep, yapacak bir şey yok. %90 başarılı bulduğum uygulama, hayat yandexle kolay

rotayı verirken birkaç yol seçeneği sunuyor, oradan tıklayıp Ücretli/ücretsiz akıcı/yoğun durumuna ve zaman farkınada bakıp seçilebilir.severek kullandığım bir uygulama.

google map'i ankara'da kullandığımdan beri sağını solunu karıştırıyor, denedim istanbul'da da bodrum'da da karıştırmaya devam ediyor.
genel bir hata mıdır? yoksa kainat liderimizin sarayının önünden geçtim diye ayarları mı karıştı anlayamadım.
sizde de böyle karışıklık oluyor mu?

google map'i ankara'da kullandığımdan beri sağını solunu karıştırıyor, denedim istanbul'da da bodrum'da da karıştırmaya devam ediyor.
genel bir hata mıdır? yoksa kainat liderimizin sarayının önünden geçtim diye ayarları mı karıştı anlayamadım.
sizde de böyle karışıklık oluyor mu?
aynı sorun bende de vardı. genelde yeni yerleşim yerlerinde oluyor diye düşünürken merkezi bir yerde deneyeyim dedim. hedefe vardınız diyor, başı dönüyor, hedefe vardınız diyor ama daha 4 km ilerde halbuse hedef.

yandex bazen illallah etiriyor hadi yollari biliyoruz az cokta bilmeyen adamin vay haline.

Gurbetciler avrupadan,ve baska kitalardan türkiyeye giden her yolu navisiz bilir.
Onlara danisin yol nasil bulunur.

Geri