Hezarpare

Konu sahibi son olarak 3164 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyefendiliğini hiç bozmayan bir insan.Çeşitli özenle seçilmiş kaynaklardan her alanda eklediği güzel resimler ilgi çekiyor.
Sunuma ve ortaya koyduğu emeğe itina eden bir kişi.Aynı zamanda hoşsohbet.
@..hezarpare..teşekkürler varlığınız için.:cici:

Erkeğin gevezesi dedikleri bu beyde mevcuttur efenim:p
Sohbet etmeyi sevdiği kadar ağzıda iyi laf yapar:sırıt:
Açtığı konular iyidir kendisi de iyidir.

yelpaze ye olan benzerliği nedeniyle bayan sanıyordum
açtığı konuları çok beğeniyorum

göz gezdirmeye, okumaya değer birbirinden güzel ve farklı konular açıyor arkadaş
takip etmeye değer

Iyi birisi, hal hatir sorar hep bence merhametli bir yapiya sahip ama anlasamiyoruz pek. Sanatsal icerikli konulari takip edilesi turden. Hersey gonlunce olsun.

açtığı konular dikkatimi çok çekmekte.öyle güzel görseller sunuyorki gözüm gönlüm açılıyor.kendisi hakkında bir fikrim oluşmadı henüz forum oyunlarına girmeyen üyelerden.

Aslında cok düsünceli ve kibar. benim tüm uyuz huylarıma rağmen mutlaka ya halimi hatrımı sorar ya da espri yaparak bi gülümsetir kaçar.Pek anlasamasakta onun seçiçi olma huyunu ve çizgisini seviyorum.

Arkadasin forum kimligi yani genel yansitmasi soyle; sessiz sedasiz gelir, gorsel konulari acar, bambaska dunyalara goturur goruntuleriyle sonra bida goremezsiniz. Insan biraz yorum yazar az kendini tanitir. Neyseki tanismis bulunmaktayiz artik hakkinda bi fikir olustu kafamda. O da soyle ; hani kadinlarin feministi olurya erkek savunucularina ne deniyordu ? kelimeyi bulamiyorum ama sen o kelimeyi bul yerlestir lutfen yerine. Enaniyette sinir tanimasa bile bence cok esprili biri. Ayrica kutsal bi meslegi varmis ogrenince sasirdim. Ne guzel ya her cins var forumda. Forum renkli kisilerle guzel bence .)

Konularını çok beğeniyorum fırsat buldukça bakıyorum. Ayrıca ruh eşini bulmasına sevindim: )

uzun süredir görmüyorum paylaşımlarını ne hoş göz doyuran konuları vardı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri