heyy uyumayanlarr

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
:d arkdşlar selam çok kararsız kalmasam açmazdım konuyu. gitti gidiyordan telefon almayı düşünüyorum konu hakkında bilgisi olan var mı? ne yapcağımı bilemedim satıcı baya ünlü bi satıcı çünkü cepeksress diye

İkinci el mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyice araştırdıysan al ama ben pek içime sinmiyor.

Tab 2 alan çocuk varya belki b..ta çıkabilir güvenemiyorum

Ya şöyle de bir durum var Çin deli gibi sahte iPhone üretiyor bazılarında eskileri tekrar kurulayıp sıfır diye satıyor bence az fazla ver için rahat olsun. Az para değil yahu.

Ya şöyle de bir durum var Çin deli gibi sahte iPhone üretiyor bazılarında eskileri tekrar kurulayıp sıfır diye satıyor bence az fazla ver için rahat olsun. Az para değil yahu.

abi satıcıya baktın mı linke ben ikna oldum ya

Baktım hatta arkadaşıma gönderdim o benden daha çok tanıyor bunları sabah bakar arkadaşım tekrar yazarım olur mu ?

çok iyi olur sağolasın

Günaydın Hilal,

İki arkadaşa danıştım bende araştırdım satıcı gayet güvenilir duruyor. Aynı zamanda İstanbul da mağazası da var. bence orayı arayıp direk fiyatta sorulabilir az biraz da olsa daha uyguna alabilirsin belki.

apple garantiliymiş, sıkıntı yok. ithalatçı olsaydı tavsiye etmeyecektim. :cici:

Günaydın Hilal,

İki arkadaşa danıştım bende araştırdım satıcı gayet güvenilir duruyor. Aynı zamanda İstanbul da mağazası da var. bence orayı arayıp direk fiyatta sorulabilir az biraz da olsa daha uyguna alabilirsin belki.
yarın arıcam bakalım ulaşabilirim umaırım çok teşekkür ederim bu arada :)
apple garantiliymiş, sıkıntı yok. ithalatçı olsaydı tavsiye etmeyecektim. :cici:

yalan olma ihtimali yok mu :/

Sıkıntı olursa haber ver bizde ararız.

aldım memnunum [emoji275]

adam 5000 alışverişten %99 olumlu almış daha soruon ya sende olumlu diye mesaj atda %100 olsun

Gittigidiyor güvenli paran da guvende tutuluyor zaten. Orada müşteri yorumları puanlar var. Başarılı satıcılar da hic sıkıntı çıkmıyor.

Geri