Heyecandan Bayıldıgınız Oluyor mu?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Bayginken heycan yaptigim oldu

Olmuyor , o kadar heyecanlanmıyorum.

27 yılda 2 defa bayılacak"mış" gibi olmuştur.

Bayılıp ayılacak kadar çok büyük bir heyecan olmadı.

Hiç baygınlık geçirmedim ama bir keresinde bayılan biri olmuştu yanımda ..
Resim kursuna gittiğim bir dönemde sınıfta ki kızlardan biri düşüp bayılmıştı .. Sınıfta benden başka erkek yoktu o ara .. Diğerleri hep kız .. Kızlar bana ben kızlara bakıyorum .. Zira birinin baygın kızı kaldırıp bir alt katta ki revir benzeri bir odaya taşıması lazım .. Yalnız sıkıntı şuydu ki ; bayılan kız neredeyse boy pos benim kadar vardı .. Dedim içimden ya kaçacağım ortamdan öyle rezil olacağım ya da kucaklamaya çalışırken kızı düşürüp öyle rezil olacağım ..
İkinci şıkkı seçtim ama şükürler olsun ki kızı düşürmeden bir alt kata taşımıştım .. Bayılanı bilmem de bayılanın yanında ki insanın telaşı acayip bir heyecan oluyor ..

Eskiden nefes tutturup boğazına bastırırdık beyine oksijen gitmeyince bayılırdı. Bu sitede de var yani öyle bayılanlar ama fiziksel müdahalesiz :)

gafam yarılınca dikiş atıyorlardı deriyi alıyor ordan oraya sündürüyo bayılmıştım uyandığımda kızın biri tokatlıyordu sorarlarsa bir kızdan tokat yemedim demem

bayıldım ya , hem de tramvayım içinde :mrslkm:
çok değişik bi histi böyle ani gelen tatlı bi uykuya dakar gibi sdfjkl
sahi ya , ben bu anımı da kişisel sayfaya eklemeliyim .p

hiç bayılmadım, heyecanlanınca genelde burnum kanar ya da kusarım.

Heyecandan bayılmak... eğer öyle bir şey varsa acilen doktora gitmek gerek...

Hayatımda bir kere bayıldım. Hastanede tam röntgen çekilecekken birden gittim. Uyandığımda sandalyeye oturtulmuştum. Bayıldım mı ben dedim. Merak ettiğim bayılmak bu mudur yani idi. Enteresan bir durum.

Geri