hey naber?

Konu sahibi son olarak 3777 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya neyse bu kez uzaktan izleyip ss alcam duyamayanlari bilgilendirmek amacli xd

Yemin ederim paranoyak olduk bu multiler yüzünden. Her üyeye multi temkinliği ile yaklaşıyoruz. Yönetim bi el atsın bu olaya. 3 ay sevgili olduğum bayan üye harunabi çıktı ya.

Yemin ederim paranoyak olduk bu multiler yüzünden. Her üyeye multi temkinliği ile yaklaşıyoruz. Yönetim bi el atsın bu olaya. 3 ay sevgili olduğum bayan üye harunabi çıktı ya.

Ama harbi iyi güldüm ha. 3 Ay'dan sonraki kısımı okurken çayı klavyeye boca ediyordum az kalsın.

:hi:

Geçen bi tanesiyle konuşuyoruz havadan sudan muhabbet de ilerledi burç doğum tarihi falan filan ulan bi baktım multi benmişim

adhfjsdhsks bakın bu dramdır :d
aynen yönetimdekilere bildirirseniz teyit ederler sanırım multi falan değilim :d

Bende bazen benim multileri karıştırıyorum kanka. Arada benim multilere yazıyorum sonra niye cevap vermiyosun diye kızıyorum.

adhfjsdhsks bakın bu dramdır :d
aynen yönetimdekilere bildirirseniz teyit ederler sanırım multi falan değilim :d

Ağalar bakın bu üye gerçekten multi olmasa, sen multisin dediğimizde ''multi ne yha .s.s'' diye tepki verir. Ama bu üye öyle tepki vermedi. Demek ki multinin ne olduğunu biliyor. Demek ki multi. Yada banlanan eski üyelerden ahfhsafkafs

Bende bazen benim multileri karıştırıyorum kanka. Arada benim multilere yazıyorum sonra niye cevap vermiyosun diye kızıyorum.
Ben de geçen feveran diye benim multiden girip senin mesajlari begenmisim, galiba sen de hatun zannedip ozel falan atmistin muhabbet baya gariplesince yarida biraktim ayip olmasin diye kusura bakma bendim birader

ya adjfjsks hayatımda ilk kez foruma üye olmadım multinin ne olduğunu sormak nedir hatem :d
ben buraya ilk kez üye oldum ama arkadaşımı kesin tanıyosunuzdur :d

Ben de geçen feveran diye benim multiden girip senin mesajlari begenmisim, galiba sen de hatun zannedip ozel falan atmistin muhabbet baya gariplesince yarida biraktim ayip olmasin diye kusura bakma bendim birader

Önemli değil kardeşim. Erkek merkek yürücez artık.

Hepimiz mi manyağız?

1beb4d5ac46ba7eded88195fae5e67d5.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri