Hey gidi koca dunya

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
bu gereksiz gibi. ne yapalım dünyanın bir ucunda kurulan devletleri. birinci dünya savaşı gibi ya da anadolu bölgesinde kurulan devletler gibi kısa kısa bölümler daha iyi.

var ama bu genel hazırlanmış. sırf bir bölge, bir olay için hazırlananları takip etmek daha kolay.
Bence cok guzel insanlarin neden haril haril doguya gittigi, buyuk iskenderin nasil her yeri ele gecirdigi, islamiyetin nasil yayildigi. Turk devletlerinin olusumu, sonra ortadogu fokur fokurken Avustralyanin hep ayni kalmasi....

Ooo tam hayalimdeki çalışma ama İngilizce.

Eklenti:
Bu tip haritaların daha bölgesel, ülkesel çalışmaları daha hoşuma gidiyor. Hepsi hoşuma gidiyor. Hepsini yemek istiyorum.

Son düzenleme:
  • Kahkaha
Tepkiler: W

Videolar haritadan daha değerli değil mi (:

• Beğen
Osmanlının sahip olduğu toprakları öğrenip kaybettiği yerleri öğrendikçe tarih dersinde sinir krizi geçiriyordum. Sen tut avrupayı bırak asyaya afrikaya git koruyacağım diye. Gerçi sömürülecek yer açısından mantıklı ama sömüren de avrupalı ezsene yılanın başını hazır ayağının altında.

Ben bir de ne gibi tarihi eserler binalar bırakmışız oralarda onları merak ediyorum. Bir gün yurtdışılarına gezmelere gideriz kim bilir

• Beğen
Osmanlının sahip olduğu toprakları öğrenip kaybettiği yerleri öğrendikçe tarih dersinde sinir krizi geçiriyordum. Sen tut avrupayı bırak asyaya afrikaya git koruyacağım diye. Gerçi sömürülecek yer açısından mantıklı ama sömüren de avrupalı ezsene yılanın başını hazır ayağının altında.

Ben bir de ne gibi tarihi eserler binalar bırakmışız oralarda onları merak ediyorum. Bir gün yurtdışılarına gezmelere gideriz kim bilir
Ispanyada varmis bu eserler ben de merak ediyorum ins nasip olurda goruruz.

Geri