Heves kırmak için yaratılmış insan

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Enerjinizi emerler, hayattan soğuturlar.
Pis psikovampirler

Kıskanç , bencil , ezik kişi ancak başkasının mutluluğunu hevesini kaçırmaya çabalar kendisinde olmayanı başkasında görmeye tahammül edemez çünkü

ulan bu kadar mı denk gelir bee başlık....... başlıyorum.

elektrikli süpürge almak zorunda kaldım. geçen sene alan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine hanımı çok beğendiği için arnica tesla aldım. öve öve bitiremedi.
1 saat kadar önce teslim edildi. arkadaşın biri görünce "yaaa adem ağbi, arnica ne yaa, philips varken...." dedi.
dedi ve bütün hevesimi gibti attı......
var böyle daly*raqlar maalesef.

mesela bunların bir de işte "o kız sana bakmaz" diyen modelleri vardır. bakmazsa bakmasın lan..... en azından denedim.... sana ne :/
hatta bazıları, tek kelime ile hevesini yerle yeksan edebilirler: "sonra?"
adamlar, yeryüzüne kursakta heves bırakmak için allah tarafından bizzat görevlendirilerek dünyaya gönderilmiş........

Gülmek için yaratılmış / gözlerde yaşlar niye?

sorusu bir güfte olduğu kadar çok da gerçek bir durum tesbihidir.

Heves kıran insanları çok severim çünkü zaten ilerde hevesim kırılacağı için benim önceden hevesimi kırar ve hayata dair tüm gerçekliği yüzüme vurar.

Hayatın içinde böyle insanlar hep vardır ve olmaya da devam edecekler...
Kararlarınızı başkalarının onayını almadan verdiğiniz noktada ise etkileri kalmaz.

Optimist ve Pesimist kişilik herkeste biraz var. Ama herkes kendi seçtiği yöne biraz kayıyor. Yaşam tecrübeleri ile yön bulan bir kayma bu.

Aşağıya çekme ve karşısındaki insanın bişeyi başaracağı korkusu. Dibe çeken cümleler ve tatlı bir dil malzemeler.

Hayatta yaşanan olumsuzluklar Travmaya yol açar. Ve insanı kötümserliğe iter. Hiç bir hayat tecrübesi olmayanların da hep uçuk fikirleri olur. Kötümserler aslında ikazda bulunurlar. Ben de bazen kötümser olabiliyorum. Bazen de umursamaz.

motoru büyütmek istiyorum. orta segment, 2. el, güzel bir şeyler buldum. gelmiş daly½rk "abi motora 400bin verilir mi yaaa" diyor.
awq sen arabaya 1milyon veriyorsun da ben motora 400bin verince mi mallık oluyor..... siqiq.
gerginliğim için kusura bakmayın lütfen.

Kendi özgüvensizliği ve yetersizlik hissini size de yükleyip sizi dibi çekmeye çalışan insandır. Bu tip negatiflerden ve negatifliklerden uzak durmak yararınıza olacaktır..

Çok sevdiğim bir şeyi sevmediğim biri övünce hevesim kaçıyor. Şimdi karşıdaki mi heves kaçıran ben miyim değişik olan ?

Keske hevesimi kirabilecek biri olsa. Hevesimi kirmamak icin kendisini kiriyorum yada kafasini kiriyorum.

Geri