Hestia

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hestia, Çaklıtın konusunu açtık sıra sende.

İyiki tanımışım dediğim muhabbeti güzel, sessiz sakin bir arkadaşım. Sessiz sakin diyorum ama Fenerbahçe damarına basıldığında ortalığı yıkıyor benden söylemesi :) Çok fenerbahçeli tanıdım ama Melike'nin Fenerbahçe aşkı bambaşka boyutta.

Hayatın başındasın daha, yol yakınken geç Galatasaray tarafına. Bir ömür Fenerbahçeyle geçmez. Pis fb'li :)

Ben açıcaktım konunu Plesk benden önce davranmış.

Sanalda tanıdığım ve benimsediğim nadir insanlardan. Rahatça konuşabildiğim, her derdimi çekinmeden anlatabildiğim kuzum benim. Çok söze gerek yok iyiki tanımışım seni. :zhl: :srl:

Canim benim.
Sanaldan tanidigim en temiz yurekli safim benim :)
Kimsenin bilmedigi sirlarimi paylastim onla, o da benle.
Yeri bu yuzden apayridir.

Hestiammmm ben geldim yoksun. :trip:
Başımın etini yiyosun, gel yalnız bırakma diye kayıpsın. :T:
Keşke erkek olsaymışsın, mükemmel bir çift olurduk eminim. Evimiz sarı lacivert ambiyans ile dekore edilirdi. Neyse biz bize bunu sağlayacak sarı lacivert atlı prensimizi bekleyelim. :kiki:

Gidişime o kadar samimiyetle üzülmüş ki kıyamadım. :benmi: Sürpriz yapayım dedim. :gel:

Çok seviyorum Fenerbahçeli olmasının etkisi büyük tabii. :benmi: Çok iyi ve çok tatlı bir kız. Seviyorum ve öpüyorum. :öp:
Her şey gönlünce olsun dişi kanaryam. :dyg:

Çok cici bir o kadar da neşeli ve sıcakkanlı.İlk üye olduğumda tanıştık o zamandan beri sever sayarım.Uzun sohbetler etmeye gerek yoktur saygı duymak için ya da sevmek için:) O da öyle uzaktan gönül bağı kurduğum kişilerden.

Öpüldün güzellik :)

İnsan bir kutu dondurma yollar, vicdansız olmaz bu kadar. lsakd

Kendisine dair pek az şey bilirim, düşündüğümde pek az sohbetimiz olmuştur ama iyi niyetinden şüphemin olmadığı insanlardan biri.

Forumda hemen hemen her konuda zıt düşünüp anlaşabildiğim kişilerden.

Şimdilik bu kadar, iade-i ziyaretti bu. Kolay gelsin başkan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri