Hesna

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Sevgili @Hesna aramıza yeni katılmış olsa da çok kısa sürede kendini sevdirdi ve sanırım önceden tanıyanlar da var.
Sıcakkanlı ve samimi tavrı ile çok sempatik geldiği gibi oldukça doğal, kibar buluyorum.
Foruma yansıttığı duruşu sebebi ile başarılı bir anaokulu öğretmeni olduğundan eminim ve meslek hayatında dilerim her şey gönlünce ilerler.

Ben onu baska virisi sanmistim ilk basta.

Meger nick benzerligiymis.

Trakyali bir gens ortmen.

Tanidikca daha cok ugrarim

Jelibonların suya atıldığında büyüyor olduğunu da ilk kez kendisinden duydum, ilk fırsatta test edeceğim.

Sevgili @Hesna aramıza yeni katılmış olsa da çok kısa sürede kendini sevdirdi ve sanırım önceden tanıyanlar da var.
Sıcakkanlı ve samimi tavrı ile çok sempatik geldiği gibi oldukça doğal, kibar buluyorum.
Foruma yansıttığı duruşu sebebi ile başarılı bir anaokulu öğretmeni olduğundan eminim ve meslek hayatında dilerim her şey gönlünce ilerler.
Güzel bakan güzel görürmüş Lefty hanımcım gözlerinizin güzelliğine çok çok teşekkür ediyorum
Düşünceleriniz ile beni mutlu ettiniz
Sevgiler <3

her jelibonda geçerli mi bilemiyorum
haribo’da denedik epeyce şişmiş büyümüştü yeğenimi biraz olsun jelibondan uzaklaştırma deneyimizdi
jelibon bıraktırmayı düşünenlere tavsiyedir : )

Lefty hanimmiy mis.

Ben onu bay saniyordum bir yasima daha girdim etti80

Nicki çok tanıdık geldi.Acaba eskiden de harhangi bi forumda var mıydı? merak ettim Bir kaç mesajına denk geldim.Sevecen bir yapısı var.Geç kalmış bir hoş geldin diyeyim

Nicki çok tanıdık geldi.Acaba eskiden de harhangi bi forumda var mıydı? merak ettim Bir kaç mesajına denk geldim.Sevecen bir yapısı var.Geç kalmış bir hoş geldin diyeyim
Olabilir
Bu nickle çıkartamadım sizi ama karşılaşmış olabiliriz de
Tabi benden 4 Hesna daha var onlardan birine de denk gelmiş olabilirsiniz
O da olabilir
Oldukça memnun oldum ben de
Hoş buldum çokça, düşünceleriniz için de teşekkür ediyorum sağolun : )

demek trakyalı… yanına bir de göçmenliği aldıysa hayata 3-0 önde başlamış demektir. nereden mi biliyorum? ;))))
haha .d
Yok yok Trakyalı değilim oralara uğradık bi gezdik
Bursa yerlisiyim, ha tabi bi göçmene de benzetiyorlar bu benzetmeden de memnunum göçmen kızların dillere destan güzelliğini bilmeyen yoktur <3

Dost canlısı hesna
İnsan o sıcaklığı hissediyor, eğitimci olmasıyla da ilgili olarak kendini geliştirip olgunlaştırmış. Hoş biri oldukça

Forum bu güzellik abidesini kaybetti inanamıyorum Sjsjsjsj
Gelmeli bence sevenleri var sonuçta. Banı açılır umarım

Hesnaaa banin açılmış 😊

Nerelerde ki? Çok uzun zaman oldu.:(

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri