hesap gelince elini yalandan yere çantasına götüren kız

Konu sahibi son olarak 2139 gün önce görüldü
O elini cek cek
benim oldugum yerde kimşe hesap odemez odetmem!!

hem erkek egemen ekonomik sistemi eleştirip kendi maddi gücünüzü elinize almanın edebiyatını kasın, hem de iki tavuk döner iki ayranın hesabını ödeten erkeğin terbiyesizlik yaptığını... yok öyle yağma çatır çatır ödeyeceksiniz işte, çıkışta da özsütten mozaik pasta yicez onu da ödeyeceksiniz. :cici:

" Hani hayat müşterekti " nidâlarını duyar gibiyim

hangi eliymiş o
hiç dikkat etmedim

Yalandan yere goturenlere ataerkillik egolarinizi çok rahat basabilirsiniz ama. Sövmeden önce bir daha düşünün %70 e makul gelecek .d

Annayi tarif etmisler .p

Bir kadın nasıl olur da her şeyi "sevgilim" dediği adama odetir ve kendini rahat hisseder anlayamıyorum.
Sevgili olmak karsiliginda beleş yiyip, içip, gezmek gibi bir şey bu -ki bu mantelitede kadın çok- Bana çok iğrenç geliyor kimse kusura bakmasin.

Tıpkı ZiFiR'in elini cebine sokuyormus gibi yapacaği an :dd

bunun birde ısrarla ödeyip daha sonra hesabı bana ödetiyosun diyenleri de vardır xd

Şaka değil, hesabı ödemezseniz arkanızdan laf yapan kadınlar var. Bir iki defa bunların konuşmasına denk gelmiştim. Açgözlüler.

Oldukça doğrudan götürüp ödeme yapabiliyorum ben. Karşımda kimin olduğuna ve elini cüzdanına nasıla attığına bağlı. Bazen de ayıp olmasın diye hiç elimi atmam, sonraki seferde ısrarcı davranırım mesela.

Benimde yaptığım eylem. Karadeliğe giriyoruz. İkimizde elimizi çantaya atıp cüzdan arıyor ayağına yatıyoruz ama çıkaran olmuyor.

Ben elimi çantama attiysam o hesabı öderim bu nettir -.-
Benim çook eski erkek arkadaşım bir kere sadece çay ve bir kahve içtiğimiz mekanda kavga edip benim ondan önce kalkmamla masada öyle kalakalip çalışan arkadaşlara cuzdanim kubrada kalmış demiş insan sksj
O yüzden ben kimseye güvenip dışarı çıkıp yemem icmem.

henüz flört aşamasında ve davet edilmiş, planı kendisi yapmamış olan kızdır. yani "o çağırdı hesabı da o ödesin ama yine de öküzlük yapmamak için bi davranayım" diyen kız.
ayrıca test olarak da yapabilitesi var. erkek önden davranıp öderse ondan koca olur

Ben direkt olarak söylüyorum param yok ödeyeceksen gidelim diye

Şahsen hesabı kendim kalkıp ödeyemeyeceğim bir yere gitmem. O yüzden o eli o çantaya rahatlıkla atar, tepki görmezsem de rahatlıkla öderim.

Yine kararlılığımdan ödün vermemişim. Öde ulen Almisu! :dd

Geri