Hesabı ödeyen kadın tekrar buluşmak istemediği için ödermiş, sizce doğru mu?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Aman ne alaka Gökhancim ya..
Aha Yabani avrupada yasiyo mesela..kafa yapisina bak..simdi bana cok kizacaka ama gercekleri yaziyoz
Aplacığım beni niye karıştırıyorsun benim kafam on numara sen niye yazılanı ciddiye aldın ki?gerçek yüzümü kimseye göstermem asla!azıcık ipucu vereyim beni alan yaşadı.var gerisini sen düşün..

Sergio Tacchini ismini bu kadar iğrenç bir nicke dönüştüren anca konfeksiyon işletir.

Aplacığım beni niye karıştırıyorsun benim kafam on numara sen niye yazılanı ciddiye aldın ki?gerçek yüzümü kimseye göstermem asla!azıcık ipucu vereyim beni alan yaşadı.var gerisini sen düşün..
Ooo sinirlenmis.dd

5 yuro köpen olsun Yabaniyem

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Konuyu bile okumadan önce senin mesajı okudum, alışkanlık.... sonra konuya döndüm neymiş diye...
ne alakası var şapşal sey....konu sen olunca ne var bi kredi patlatirim her buluşma için ayrı ayrı....
Konuya gelirsek de, açıkçası bir anlamda doğru olabilir çünkü gerçekten sahiplendigin erkeğin sana harcama yapması koymaz. çünkü bir birliktelik var ve parayı kim ödemiş takılmazsin ama cok da hoşlanmadığın kişinin sana bi kahve almasına bile izin vermiyor insan. O kim de benim kahve paramı ödüyor psikolojisine giriyorum ben.... ya da bulusma sonrası eğer tekrarı düşünmuyorsam, arkamdan, kahvesini bile bana ödetti ha dedirtmem.......

hayatimda bir kere hesap odedim. evet, buyuk olaymis gibi anlatacagim yine. bir kac euroluktu. onu da erkegin pasifliginden ve bir turlu harekete gecemeyisinden yapmistim. mal gibi duruyordu orada. kendimi cok salak gibi hissettim sonrasinda. aklima gelince utaniyorum ve igreniyorum, hani nasil sana 5 dakikami bile harcayabildim diye. sorri not sorri.

topic basligina cvp: artik bu sorularin cevaplarini bilmiyorum. kadinlar da tuhaf, erkekler de tuhaf. adam yok ulan. kadin gibi kadin da yok sanki. aman. ne bilim.

Bir daha görüşmeyeceğim birinin zıkkımlandığı şeyi ben neden ödeyeyim?

Yine 37 yas ustu kardolarim cok bilmis gibi konusmus yorumlarda .s

ilk buluşma erkeğindir.
temiz intiba oluşturmak için önemli hususlardan günümüz dünyası için.
eğer ilk buluşmayı kadına ödetiyorsanız zaten buluşmaz bir daha

Az değilsin, hep karşı taraf ödesin diye açtın konuyu :D

Biz üç gündür buluşma yapıyoruz hep @Aze ödüyor :) hem de sabah akşam..bu konu çöp yani, Aze gibi cimri birisi ödüyor ve yine görüşüyor. Canım arkadaşım ya, ama yarın ben ödeyeceğim..
Misafir para ödemez diyor.. ben saf biriyim, tamam diyorum hahah
Azem ya bir tanem.

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Geri