Hesabı ödeyen kadın tekrar buluşmak istemediği için ödermiş, sizce doğru mu?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Kadınlar, hesap odeyerek bir seyleri ima edicek sofistike yapıda değildir. Tam tersi, %10 da kalan kısım bunu yapiyor olsa bile %90 lık kısım "ay oldu bide hesabini ödiyim banane be" diyecektir.

Kadinlar kendi hesabi ödeyerek, gayet sofistike bir yapiya sahip olduklarini gösterirler.
Mesela özgüvenini koyarlar masaya ya da, bak olm sen beni kontrol edemezsin,benim kontrolum benim elimde mesaji verebilir
Bunu anlayamayan erkek ise, maskulen patriotizmi ile afallar..
Kadinlar hesap öderse,erkeklerin yüzde 90 ni birdaha görüsmek istemez gibime geliyor.
Cünki egolari tatmin olmaz. bir de yiyici erkek vardir ama o herkese eyvallah ceker ki..onlarla zaten masaya oturmaz kendi hesabini ödeyen kadin..
Cok yazdim ama alin size altin gibi bilgiler.

Bizimle takılan kız en iyi ihtimal yiyicidir zaten sittin sene elini cebine atmaz..

biz daha sofistikenin maskulenin patriotizmin ne oldugunu bilmiyoz
kadinin bizle bulusmak istemedigi icin hesabi odedigini nasil anlayalim
duygu dusuncelerinizi basit cumlelerle karsiya aktarin
sofistike falan demeyin :d bulusmak istemiyom diyin olsun bitsin

Samanyolu TV dizi repligi gibi oldu

ne edersen kendine edersin kendi kendine

Kadinlar kendi hesabi ödeyerek, gayet sofistike bir yapiya sahip olduklarini gösterirler.
Mesela özgüvenini koyarlar masaya ya da, bak olm sen beni kontrol edemezsin,benim kontrolum benim elimde mesaji verebilir
Bunu anlayamayan erkek ise, maskulen patriotizmi ile afallar..
Kadinlar hesap öderse,erkeklerin yüzde 90 ni birdaha görüsmek istemez gibime geliyor.
Cünki egolari tatmin olmaz. bir de yiyici erkek vardir ama o herkese eyvallah ceker ki..onlarla zaten masaya oturmaz kendi hesabini ödeyen kadin..
Cok yazdim ama alin size altin gibi bilgiler.
ne yazık ki burası tr ve top10 da janis joplin değil demet akalın ya da hasibe var

Geri