ibadeath
Elmas Üye
Çok yakıyorsun kankaVallahi haklısın. Karşısındaki adamı ATM gibi gören kişilerden nefret ediyorum. Gelen hesap önemli değil ama kıymet bilecek kişiler değil. İşin komik tarafı bahsettiği meblağ benim günlük yakıt masrafım.![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok yakıyorsun kankaVallahi haklısın. Karşısındaki adamı ATM gibi gören kişilerden nefret ediyorum. Gelen hesap önemli değil ama kıymet bilecek kişiler değil. İşin komik tarafı bahsettiği meblağ benim günlük yakıt masrafım.![]()
2.5 motor otomatik vites yakıyor be kanka ne yapalım.Çok yakıyorsun kanka
kahve parasını ödeyince mi atm oluyorsun?scırtmayın ya. ben o parayı yüz kere bin kere öderim ödüyorum da zaten. mevzu sizin karşımızda ufacık meblag icin ezildikce ezilmeniz. rezil görünüyorsunuz.Vallahi haklısın. Karşısındaki adamı ATM gibi gören kişilerden nefret ediyorum. Gelen hesap önemli değil ama kıymet bilecek kişiler değil. İşin komik tarafı bahsettiği meblağ benim günlük yakıt masrafım.![]()
Sizin değiminizle "ezilen" benim değimimle adam gibi adam olan kişiler ahaha.kahve parasını ödeyince mi atm oluyorsun?scırtmayın ya. ben o parayı yüz kere bin kere öderim ödüyorum da zaten. mevzu sizin karşımızda ufacık meblag icin ezildikce ezilmeniz. rezil görünüyorsunuz.
tanımadıgın insanlar hakkında ne kadar kolay hüküm verebiliyorsun. hem de kaba ve cirkin bi dille. sırf bu yüzden bile ofsaytsın bahtiyar.Sizin değiminizle "ezilen" benim değimimle adam gibi adam olan kişiler ahaha.
Sizce olan kısmıyla ilgilenmiyorum ben. Hiçbir erkek sen ve senin gibi her şeyi erkekten bekleyen ve "yiyici" olan kızlara yatırım yapmaz zaten. Yapan da aptaldır. Konuşarak anlamıyorsa pro max aptaldır ki şüphe tek gerçektir. Az çok gözü açıksa anlar.
Efendime söyliyim; sizin mantığınızla bir kahve 200 tl diyorsunuz 2.5 katı benim sadece günlük yakıt masrafım olan bir meblayı sorun etmem. Gerekirse dilenciye zekat veririm aynı şey benim için. Haksız olduğunuz şeylerde bile konu ne olursa olsun manipüle edip "prenses erkek" diye saçma salak bir tabiri ortaya atan sizlersiniz. Yazık size.(:
Sana dair benim ofsayt olmam sence çok umrumda mı?(kim olduğumu anlamadı boşverin)tanımadıgın insanlar hakkında ne kadar kolay hüküm verebiliyorsun. hem de kaba ve cirkin bi dille. sırf bu yüzden bile ofsaytsın bahtiyar.
Yanından niye geçemiyorum? barınağa mı kapattılar seni :d isabet olmuş.sen benim hesabımı ödemeyi gec, yanımdan bile gecemezsin zaten dert etme.