Hesabı Kim Ödemeli?

• Kullanıcı eSc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 4835 gün önce görüldü

Hesabı Kim Ödemeli?

• Hesabı paylaşmak uygun olur yada sıra ile ödemeli

Kullanılan: 13 31.0%
  • Hesabı erkek öder ben hesabı ödemeyen erkeğe erkek demem

Kullanılan: 14 33.3%
  • Ben hesabı erkeğe ödetmem kendim öderim

Kullanılan: 0 0.0%
  • Daveti kim yaptıysa hesabı o öder.

Kullanılan: 15 35.7%

• Kullanılan toplam oy
    42
Ben hesabı erkeğe ödetmem kendim öderim Kullanılan: 0 0.0%
9 sayfa olmus hala sunu isaretleyen yok nerde forumun delikanli hatunlari

Vay anasını ya dirtytalk ne demek biliyoruz diye ucuz da olduk. Kalıplaşmış on yargilariniz batsın, gerçekten. Akşama kadar burada erkek takımı her haltı yazarken ben kadın olduğum için ucuz oldum. Şaka gibi.

Vay anasını ya dirtytalk ne demek biliyoruz diye ucuz da olduk. Kalıplaşmış on yargilariniz batsın, gerçekten. Akşama kadar burada erkek takımı her haltı yazarken ben kadın olduğum için ucuz oldum. Şaka gibi.

Bomboş bir feminen kriz.

Her arkadaşının ucuz olduğunu değil, ucuz arkadaşları olduğunu ima ettim sanırım.

Bir cephe de size açmakta benim için bir mahzur yok. Yine de sizi ima etmediğimi bilin.

O kelimeyi ben kullandim, kime diyebilirsiniz ki başka?
Bana cephe açmanız falan gerekmiyor ben sizinle sizin dilinizden karşılık veremeyeceğim için o savaşı kazanma şansım yok çünkü.

O kelimeyi ben kullandim, kime diyebilirsiniz ki başka?
Bana cephe açmanız falan gerekmiyor ben sizinle sizin dilinizden karşılık veremeyeceğim için o savaşı kazanma şansım yok çünkü.

Kusura bakmayın da mesajlarınızı takip etmiyorum. Sizin kullandığınızdan haberim yok. Size bir şey yazsaydım bunu ifade ederdim.

Bana karşı nazik ve kibar kimseye karşı kabalaştığımı anımsamıyorum. Haddimi bilirim.

İlginç bir tesadüf olmuş. Sizin ne yazdığınızdan haberdar değilim ve size yönelik bir şey yazmadım. Yine de alındığınız için özür dilerim.

Kusura bakmayın da mesajlarınızı takip etmiyorum. Sizin kullandığınızdan haberim yok. Size bir şey yazsaydım bunu ifade ederdim.

Bana karşı nazik ve kibar kimseye karşı kabalaştığımı anımsamıyorum. Haddimi bilirim.

İlginç bir tesadüf olmuş. Sizin ne yazdığınızdan haberdar değilim ve size yönelik bir şey yazmadım.

Size inanıyorum aksi beni cidden çok üzer. Hak ettiğimi düşünmüyorum çünkü.

Size inanıyorum aksi beni cidden çok üzer. Hak ettiğimi düşünmüyorum çünkü.

Hasta olduğumu düşünebilirsiniz, sallayabilirsiniz ama samimiyetimi sorgulatmam. Hiçbir hukukum yokken size yazmış olsaydım, "size yazmadım" gibi bir ifade kullanmazdım.

Gerçekten ilginç bir tesadüf. Mastor'u hayal ederek yazdığım bir ifadeydi. Onu da ifade edeyim de her şey netleşsin ve başıma yeni bir bela alayım. Üzülmeyin lütfen.

Hasta olduğumu düşünebilirsiniz, sallayabilirsiniz ama samimiyetimi sorgulatmam. Hiçbir hukukum yokken size yazmış olsaydım, "size yazmadım" gibi bir ifade kullanmazdım.

Gerçekten ilginç bir tesadüf. Mastor'u hayal ederek yazdığım bir ifadeydi. Onu da ifade edeyim de her şey netleşsin ve başıma yeni bir bela alayım. Üzülmeyin lütfen.
Allah askina sen kalitekontrolcu musun de, Mastor a ucuz diyorsun?
Terbiyesiz.
Isine bak.
Burada olmayan insanlara da camur atma.

Geri