Hesabı kadına ödeten erkek..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Kadın erkek eşittir orası tamam ama devamlı bunu yapıyorsa bir sorun var demektir..

Sadece erkeğe hesap ödeten ve bunu içine sindiren kadınlardan hoşlanmam.
Aynı şekilde davranan erkekten de nefret ederim.

Hmmmhh. :somurt:

Bunun odeyememesi ile hic bir ilgisi yok.

Vuhuu soğuma sebebidir. Benim şöyle düşüncelerim yok: Erkek kadına hesabı ödetmemeli, kadın zinhar hesap ödememeli vs. Erkeğe de yazık. Ancak kabul edin, bu da çok antipatik. (sürekli olması)

Yoksa, arada kadın jest yapar, yapsın da. "Bugün benden olsun" ya da "bugünkü kahveler de benden olsun" vs gibi. Ancak, bu işlerin raconu, erkeğin hesaba yönelmesidir. Bu işin adabı bu. Arkadaş ben mi çok şey düşünüyorum?
Hehe, kadın - erkek eşi, hıhım kadın da para kazanıyor, erkeğe çok çok çok yazık değil mi falan filan. Evet.

Eğer beyefendinin parası yoksa arkadaş, herkes yemeğini evde yesin, çay - kahve için buluşun, te ellam

Fark etmez. Kadın da öder erkek de, sorsan kadın-erkek eşit ama hanımefendiler sıra hesap ödemeye geldiğinde herşeyi erkekten bekliyorlar. Centilmenlik, erkek adamlık falan bu tür klişe şeyleri öne sürüp kendilerine baktırmaya yer arıyorlar... Kadın da öder erkek de. Eşitiz kardeşim eşit, sen de ödersin ben de öderim...

jest harici sürekli bir hal almışsa orda sıkıntı var
ödetilmemeli.

Var mıdır lan öylesi. Erkek adam yanındakı kadına para mı ödetır.

Sürekli bir kişiye yüklenmek yanlış bence. Zaten kadın bir süre sonra kendini kötü hissedebilir. Sürekli kadına hesap ödeten erkek yoktur sanırım.

Çok fazla ciddi olmadığı sürece bayanlarla takılan birisi değilim. Lakin ta liseden beri yanımdaki bayana hesap ödetmedim.Bu arada toplam buluşmalarımız 50 defa'yı da geçmez.Buna sınıf arkadaşları da dahil.

He illa yanımda bir bayan hesap ödeyecekse ; illa istediği olacaksa "belli şartlarda" ben ona vereyim o hesabı ödesin :)

Eğer bayanı yemeğe ben götürüyorsam hesabı da ben öderim. Ancak ben gelmeden hesabı ödemiş ve her şey hazırsa ikincisine öyle bir fırsat vermem. İlişki ilerleyip evlilik yada nişanlılık dönemi ise hesap kartlarım da dahi yanında ise hangisinden ödemek isterse kendisi bilir.

Eğer kadında ekonomik özgürlüğünü eline almışsa pekala ödeme yapmak gibi bir jest hakkıda mevcuttur , en başından sevdiğiniz kadınsa üstelik. Tabi erkeğin centilmenlik adına önce hesap için kasaya yönelmesi dünya değerlerine göre daha öncelikli ve stabil bi durum, ve eğer sevgiliniz yada arkadaşınız "bu sefer benden olsun" diye içten gelen bir hareketi sergilemek isterse elbetteki hevesini kırmak olmaz."peki bakalım" cevabı eşliğinde hafif bir tebessümle yer verip neticelendirilebilir durum.
kadının çalışıp kazanıp , harcamak istediği para için sarfettiği emeği ezmesinler. Ama bakış açısı önemli annem...

Geri