[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]İki ayrı yerlerde ,birbirinden ayrı yaşayanlariz biz [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sevqim öyle büyyükki sanki hep yanıbaşımdasın[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Hep benleymişsin qibi huzur doluyum..[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Yataqıma yattıqımda sanki başucumdaymışsın qibi[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Kendimi rahatça uykuya bırakıyorum[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sabahları sıcak bir tebessümle uyanıyorum derin uykumdan..[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Gün boyu içimdeki tarifi olmayan huzurum oluyorsun [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Karanlık qecelerden korkmuyorum artıq ürpermiyorum[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sanki bir ışık olup aydınlatıyorsun zifri karanlık qecelerimi..[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Dünyanın en mutlu insanı yaptıqın için Teşekkür ederim sana..[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]İyi ki benimsin ..[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]İyi ki benimlesin ..[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]İyi ki hayatımdasın..[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]İyi ki çıktın karşıma ..[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]İyi ki KALBİMİN SAHİBİ OLDUN [/FONT]
( iyiki diyebilmenin guzel oldugunu yeniden gordum)