Herşeyin çok da güzel olmaması.

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
İstanbul'da emlak rayiçlerinin yeniden belirlenmesi, vergilerde on katına kadar artışlara neden oldu. 500 ödeyen 5000 ödeyecek. İmamoğlu, belediye gelirlerinin saraydan kısılmasının faturasını İstanbulluya kesti. Ben de bunu sandıkta fatura edeceğim kendilerine.

Genel bir konu sanıp her şey çok güzel olsa hayatın bir esprisi kalmazdı yazacaktım…
İstanbul gezmek için güzel ama yaşamak için düşündürücü…

5000 lira bir Doktor için ne ki? Sen İstanbul'da mı yaşıyordun?

Evet @ismail89
Vergi zammı olacaksa da bu şekil olmaz abi. Sana dokunmaz deme. Bireysel düşünmemek lazım. Bu ülke hepimizin. Bütün mülteciler atm kuyruğunda parasını çekiyor. Bizler sürekli ödüyoruz. Hak mı bu

Ben İmamoğlu ile bir görüşeyim. O da bir Karadenizli olarak beni kırmaz sanırım.

Türkiye yabancılar için cennet mülteciler için dinlenme tesisi yerli halk için sürünmek

Her şey imamogluna güzel abi.

A05E43A8-335C-4240-B910-EDA8AB180A8F.jpeg
Onu bunu bilmem arkadaş. İmamoğlu demek vatan demek… Varsın rayiç bedeller 10 kat artsın yeter ki İmamoğlu başımızdan eksik olmasın…..

İETT'ye getirdiği zamlarla birlikte bu ara bizi zam yağmuruna tutuyor emlak vergisini ödemedim yapılandırma gelirse taksitle öderiz artık Beyoğlu'na bağlıyım belediye olarak 266 TL olan vergim 460 TL olmuş..

Benim için kendisi tam br hayal kırıklığı oldu .
Mansur Yavaş'ı versinler bize .

Geri