herşeye muhalefet olan insan modeli

Konu sahibi son olarak 52 gün önce görüldü
*Yapıcı olmaktan çok eleştirmek için konuşan, bilmediği konular hakkında bile

yorumlarda bulunan insan modelidir.​

Kardeşim :p

Her konuda benim bildiğim en doğrusu havalarındaki insan. Çoğu zaman muhalefet olduğu şeyin ne olduğunu bile bilmez eleştirmek için programlanmıştır gelişi güzel konuşur.

Cok Bilmişlik yapar, Lafazanlıktan baska birsey bilmez aslında :D

Hiçbir şeyi beğenmezler, hiçbir şeyden memnun olmazlar. Yapılan her uygulamayı, her düşünceyi eleştirirler.

bu devirde en popüler olan şeydir özellikle geniş düşünemeyenler yapar

eleştirdiği şeyleri değiştirmek yerine bunu denemek yerine otobüse ödediği ücret içni dünyayı yıkan ama bunun değişmesi için banane diyen insanlardır...

Ha bir de her şeyi becerebilen bu insanlarımız, eleştirmeyi yapıcılık olarak değerlendirip (evet zaten öyledir) eleştirirken karşısında ki insanın eleştiri kaldırıp kaldıramayacağını,Karşısında kinin halet-i ruhiyesinin ne halde olduğunu analiz etmeyi bir türlü beceremeyen kişilerdir.Bak sen...Sen o kadar mürekkep yala (!),otomatik tekerlikli yürüyen kütüphane ol (!) fakat hanzoluğunu iyileştirmeye meyillenme bir türlü, olacak iş değil akısdhajskdha

Her şeye muhalefet olmama bir sebep var mı bilmiyorum ama bu durum bi harika dostum :honk:

Gıcık insan.

Forumda çok sık rastlanılan kişiler ..

Aykırıyım Ben Sloganını Taşıyan Şahıs.

kime göre, neye göre? sorusunu sorarak bu kategoriye girebilirim.
şimdi kalkıp "bu da her şeye muhalefet kardeşim, her konu hakkında bişeyler bildiğini iddia ediyor" derken kendini kimin yerine koyup bu yargıya vardığını bilen insan var mıdır?
bu konu Sokrates'in beşyüzler meclisi tarafından "her boku bildiğini iddia ediyorsun, kurcalıyorsun, muhalefet oluyorsun..." suçlamasına benzer ki ne kadar saçma suçlamalar olduğunu tartışmaya bile gerek yoktur.
al buradan yak şimdi!

Halk arasında ki ismi aykırı olan vatandaştır. 2+2 4 desen kime göre neye göre diye atılacak olan insandır. Böylelerini z..ceksin efenim.

gereklidir arkadaş. muhalefetten nasibini almayıp kafsının dikine gidenler var diye muhalifler suclanamaz. hiç bir sistem ve hiç kimse kusursuz değildir ve muhalefet bu kusurları ortaya koyar ki düzeltilmeye çalışılsın.

Konuyu acan, HERSEYE muhalefet olan demis.
Muhalefet gocunmasin, siyasi muhaletle alakasi yok basligin.

- Anayasanin 3. maddesi?
- . Sacmaaa !

- Balik avlama yasagi basladi
- . Sacmaaaa!

- 3. Köprü?
- . Sacmaaa!

- E kurban bayrami.
- . Sacmaaa!

Caktin köfteyi ???

Dip not: gençlik muhalefeti üyelerinin en sık yaptığı şey muhalif olmaktır. yemekhane sırasında beklerken yemeğin ücretini sorarsın, "sen ne anlarsın yemekhanede sıra beklemeyi pis faşist!! git restorantlarda doyur karnını burjuva!!" falan yaparlar. Bizzat başıma geldi. Ben de dedim "la nabıyon sakin ol siz gibi marlboro sigara içmiyom tütün sarıyom bacım ben ulustan simit alıyom her sabah"

Geri