Herseyde bir "Hayir" Vardir..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]pjA7Sp7W_vk[/YOUTUBE] Ak gezenler hayir diyecegine evet dedi sultan bile gulmekten kacinmadi

- O sağlık sistemine evet mi hayır mı ?

- Eaveaaattttttt ..
- Karıştırıyorsunuz :)

bu haberlere çıkan ilaç bulamayan veya ilacı bulup çok pahalı olduğu için alamayanlar hangi ülkede merak ediyorum?

gss denen bi sistem çıkardılar, çalışmayanlardan parası alınıyor gençler borçlandırılıyor

sayın reisi cumhurumuzun bahsettiği ülke neresi bende orada yaşamak istiyorum gerçekten

bu haberlere çıkan ilaç bulamayan veya ilacı bulup çok pahalı olduğu için alamayanlar hangi ülkede merak ediyorum?

gss denen bi sistem çıkardılar, çalışmayanlardan parası alınıyor gençler borçlandırılıyor

sayın reisi cumhurumuzun bahsettiği ülke neresi bende orada yaşamak istiyorum gerçekten

Yaşın kaç yeğenim senin?

neden yaşa göre mi muamele yapılıyor

27 yaşındayım, askerlik görevimide yerine getirdim haklı olarak da sorgulama yapabilirim ;)

15 yılı çıkarsak geriye kalır 12
Buda sana göre normal, olayları kavrayamaya bilirsin.
Yinede sen büyüklere sor
anlatırlar sana
Şafak vaktinde hastane kapılarındaki nöbeti

GSS prim borcu adı altında hırsızlık yapılıyor !
Binlerce gence , bunlardan biride benim GSS prim borcu yansıtıldı.
Borcu inceliyorum her ay değişiyor . Bazı ay 70 geliyor bunun 20 si faiz :)
Hadi bi bok yiyiyorsunuz bari faize bulaştırmayın bizi.
Lafa gelince mangalda kül bırakmazlar Müslümanız da Müslümanız faiz haram bla bla..

Devlet güvencesinden yararlanmak istemeyenlere sen zorbalıkla bu borcu yansıtamazsın !
Yararlanmak isteyenler ödesinler fakat ben Devlet güvencesinden yararlanmak istemiyorum.
Sağlık problemim olunca özele gidip paramı verip muayene olurum oluyorum da ...

Sağlık sektöründe çığır açan reyiz e selam olsun !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri