Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 'o' Derken, Sen 'Onsuzluk' Demişsin...!
Ben 'Aşk',
Sen 'Nefret'
Ben 'Dön'
Sen 'Unut' Demişsin, Anlamamışım...!
Bana Düşen Sadece Kabullenmek Artık... Kalbime Gömmek...Biraz Unutmak, Biraz
hatırlamak...
Bürkülüyor dudaklarım..
Bilirsin işte hani ağlarken garip bir şekle girer ya onun gibi işte..Gölgeme sığınırken onca hatıralar yüreğim sızladığında hissediyorum varlığını..
Sızlamadığı an var mı sorsana bir bana?..
Bile bile hayallerle çırpınırken yüreğim, kan revan içinde kalıyor bileklerim..
Ben ne mi yaptım?
Sensiz geçen her gün için bir çizik atım kollarıma.. Akan kanlarda su gibi geçen zaman içinde sensiz yaşadığım acının göstergesi belki de.. İnanır mısın? Ahiret soruları gibi kurcalıyorsun aklımı..Her cevabı hissederekte öğrenir yüreğim lakin paramparça bir kalbin bu taakati bulması ne kadar zaman alır? Hayatımı yıkışında icinn kalan enkazın altında mahsur kaldım sevgili. Bir el uzatan yok hala içinden çıkıp nefes alayım! Kader kelepçeyi vurmuş ellerime söylesene ne değiştirir kaderi? Bir suçu olmalı insanın di mi? .. Sonrada cezanı çekersin.. Söyler misin ben neyin cezasını çekiyorum sevgili? Seni sevmek miydi suçum.. Ya da seni kalbimde kimselerin ulaşamayacağı derinliklere kadar sokmam mıydı? Gözlerine saatlerce kımıldamadan bakmak ve her seferinde sana yeniden aşık olmak mıydı? Neydi söylermisin.. Ellerini kahpelik yapıp hiç bir zaman bırakmamam mı ya da?.. Dayanamadım işte sonra..
Ben ne mi yaptım?
Sensiz geçen her gün için bir çizik attım kollarıma.. Akan kanlarında ne anlama geldiğini biliyorsun!..Çok saçma Allahını seversen! Ufacık mutluluk istemenin karşılığı bu kadar büyük acı olamaz!Tamam ben saçmalıyor olayım sen doğrusunu söyle o zaman..
Gözünde bu kadar mı büyüktü hayallerim? İşte yanlışı burda yaptın.. Hayallerim değildi onlar , hayallerimizdi.. Zincirlere vursan bu kadar canım acımazdı belki de.. Yedirememe duygusunu tattın mı sen hiç?.. Kara bulutlar sarar önce her bir yanını.. Acı dolu yağmurlar yağarken üzerine ıslanmaktan şikayet etmezsin lakin mühim olan acıdır ve onu hissetmeyi inan hiç ama hiç istemezsin..Ben ise hala seni dualarıma sokuyorum? Neden!
Senin aklına bile gelmeyen iyiliği ben sana neden yapıyorum! Seviyorum mu?
Duyamadım bir daha söyler misin?.. Sen sevmeyi nerden bileceksinde benim sevgim hakkında yorum yapıyorsun!.. Sevmiyorum ben seni..
Ne geceler boyu salya sümük ağladım uğruna.. Ne de hırslanıp duvarları yumrukladım!
Ne adın aklıma geldiğinde çıkıp bir hava aldım.. Ne de kalbimde ufak bir acı tattım!
Ne saatlerce fotoğraflarına baktım.. Ne de ellerimde ellerini aradım..
Ne rüyalarıma girdin her gece.. Ne de aklıma geldikçe ağladım!
Ben tek bir şey yaptım yokluğunda!
Ben ne mi yaptım?
Sensiz geçen her gün için bir çizik attım kollarıma..
Akan kanların ne anlama geldiğini zaten biliyorsun!
Saatte geç mi oldu ne?.. Anlaşıldı bugünde yoksun.. Bir çizik daha atmaya gidiyorum ben..
Haydi eyvallah.