Herkeze güzel günler.

Konu sahibi son olarak 1860 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk öncelikle herkeze merhabalar. Gününüz herzaman iyi bir şekilde ilerlemesini diliyorum '' Allah ''tan, yanlız bir sorun var.

Her günümüz iyi olsaydı şuan nasıl bir kavram oluştururduk biz insanlar olarak.
Bana vurabilirsin. : Mutluyum günüm iyi..
İstersen küfret? : Harika bir gün!! Deli doluyum..
İnanmıyorum Evimdeki herşeyi çalmışlar, hayret evimi neden çalmamışlar. : Çok sevinçliyim çünkü mutluyum.?

Aslında yaşamak gayet hoş birşey eğerki sağlıklı iseniz, hayat bir içim su gibi gelebiliyor insana. Yaşamaktan zevk alıyorum!!

Eğerki sağlıksız iseniz ozaman hayat sizlere çok saçma ve çok ağır yüklü olarak gelebiliyor. Hayatı sevmiyorum !!

Fakat bu durumu o şekilde algılamamak lazım bu şekilde düşüncelerimizi kafamızdan yok etmemiz lazım. Sağlıksız olabilirsin ama gözlerinin her gördüğü şeylere ''Güzel bakarsan'' hayat sana okadar güzel gelir. Bunu yaşadım.

Hayatın bir çok şeyine şahit oldum, insanlar kandırılıyor veya kandırıyor.
Neden ? Ne için ? : Para , aşk , kıskançlık. Bir çok şey tetikletebiliyor insanları.

Birilerine iyi gözüküp ona yaklaşmak, onunla olabilmek için bin takla atan ve sürekli yalan söyleyen bir dünya insan var.
Başka biriside çıkıp hayır Bu budur!! değipte doğru şeyleri söyleyincede o kişiden nefret ediyor bizim toplumuzun insanları.. Bu tür düşüncede olan insanları buradan (Kınıyorum.)

Bu arada bir kaç kişi tanır beni aranızda.

İsmim : Gökhan , bu ismimi babaannem belirlemiş bana. Ne kadar iyi yaptı ne kadar kötü yaptı bilemem ama ismimi cidden çok seviyorum kendisine allah'tan uzun ömür vermesini diliyorum.

Yaşadığım Şehir : İstanbul, Ahh istanbul sen büyük bir şehir, sende hapis olmuş küçücük bedenim. bakınca geceleri manzarana inanılmaz güzellikte her yerin ışıl ışıl, ah birde trafiğin olmasa daha bir güzel olacaksın.
Aslında istanbul adı ve manzarası ile güzeldir..

Yaşım : 26 , kos koca 26 sene? 26 yıl boyunca hayatımda bir dünya değişiklik oldu sayamadıklarım, hatırlamadıklarım, saydıklarım ve hatırladıklarım.
Daha 10 yaşında bir çocuktum ohooo daha 10 sene var askere derdim 20 olunca yaşım aklıma geldi ve dedimki : Seneler çabuk gelip geçiyor. Ozaman farkına vardım.

Bilmiyorum bunları neden yazdığımı, içimden geldi yazdım işte. :)

Güzel bir geri dönüş olmuş hoş geldiniz :)

Hoş geldin Gökhan
Hoş buldum

Tekrar hoşgeldin :)
Hoş buldum yasemen sen renkli değilmiydin? :)

Belli yerleri azar azar okudum :) hoş geldin, keyifli forumlar..
Öylesine yazdığım şeyler işte can sıkıntısı sağolun :)

Güzel bir geri dönüş olmuş hoş geldiniz :)
Hoş buldum sağol, geri dönmek değil aslında bu :)

Hoşgeldin :rolleyes:
hoş buldum :)

Valla hiç birini okumadım çok yorucu :) Kısaca hoşgeldiniz

kalemınız saglamms.
hosgeldınız tekrardan (:

Valla hiç birini okumadım çok yorucu :) Kısaca hoşgeldiniz
İnsanların gözleri ve beyni 1 günde milyonlarca alış veriş yapmaktadır. Gördüğün tatdığın herşey eh bir zaman sonra insan yorulur. Uykuya ihtiyacın var bu yüzden çok yorucudur. : Hoş buldum :)

Sana daaaa hoş geldin ^.^
hoş buldum. :)

Hoş geldiniz keyifli ve hoş forumlar..
Hoş buldum sağol sanada hoş ve keyifli forumlar :)

Hoş geldiniz :cici:
Hoş buldum demek hala ayaktasın :)

kalemınız saglamms.
hosgeldınız tekrardan (:
Aslında sağlam olan düşüncelerim değil, senin güzel düşünmendir. Bence sağlam olan budur. :)

Hoş buldum

Hoş buldum

Hoş buldum

Yeni slagonumuz : Şiddete hayır, sinirlendirirseler evet.!!

Aramıza Hoşgeldiniz.
Keyifli forumlar :cici:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri