Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yine FaLa ALıştım, Akşam İş Çıkışı Bir FaLcı Var Biraz Kahve Biraz Bahane Uğruyorum İşte Tadına Doyum oLmuyor Muhabbetin HavaLar Isınmak Üzere, Üşüdüğümü BiLiyorum Hava Karardığında Yanıma ALdığım, FazLalıkdan Montum Var Yanı Başımda Yine DuyguLara Kapanmış, Yine Bir RoL'ü ÜstLenmişim Çok Oyuncu Var Bir Birini Geçmek İsteyen Utanmasa Üstüne Basıp Ezicek Neredeyse Kendini Yaşarmış İnsan, Sadece Kendine Ayitmiş Birinin Yere Düştüğünde Canı Acırdı Sadece Ondakı Acıyı Hissetmezki Kimse Yine Siyah'a Bürünmüş KaranLıkLa Aynı Rengi ALmışım Sanki Kimse Görmicek Beni Üstüme Düşeni Yerine Getiriyorum Sadece Birinin Üstünü Örtmicek Kadar Aciz Kendi Montunu Vermicek Kadar, BenciLiz Bazen Yine ELimde Kendime Kızarak İçtiğim Şişe Ne Mum Yanıyor, Nede Sokağı AydınLatan Işık Yeterince AydınLık ALLAH'a Emanet Gidiyorum Yayan. Herzaman DeğiL Azıtıyorum Bazen Acımı Sorma Sakın, AnLıyacağını Sanmıyorum YuvarLanıp Gidiyorum İşte.
Baş Ucuma Koydum, UnuttukLarım Yok Unutmaya ÇaLıştıkLarım, KaLmakda Israrcı Garip, Soy Ağacını Çırıl ÇıpLak Soymuş Ten Yüzüme Bak, Yüzünü SakLamadan Konuş Kışkırtamadığın, DokunuşLarını SakLa Senin oLmak İstememin Sebebi, BoşLuk ZorLa Sahip oLduğum Herşeyin Yası Göz Yaşıyım Lan Ben Üstüne DamLaya DamLaya Akanım. Kimse Dokunmasın Diğe Çiynediğimsin. Kötüde oLsa Beni Anımsa, Nefret Etme İkimizinda BaşLangıcıydı Bu Hata İkimizinde SakLadığı, Bir Sır Sadece İsmimizi Duyduğumuzda AğLadığımız GüLdüğümüz Yara Be Benim oLdun İşte İstemesende..
YazıLmış Bir Şey Var Masanın Üstünde Vedayı AnLatmıyor SonzuzLuğa YeLken Açmış Bir Geminin KorkuLu YoLcusu Kamara'sına SakLanmış Üstüne GüL KokLamadan öLmek İsteyen Birinin O Onun oLmadı Hiç, o oLduğunu Sandı ZorLada oLsa Yine Bir Başkası Sayip Çıkıcak Sana Herkesin Bir Seveni oLucak, UnutamadıkLarı oLduğu Gibi.. ŞiirLerimi Erotik İçerik GörenLer oLduğu İçin DüzeLtiLmiş haLiyLe Sundum.. OnLarın HayaLLerini Bozmamak, Artık DevamLı Tükürdüğüm AsfaLt KaLpLerinde TaşıdıkLar, FesatLık Gibi
Beşik Boştu, SaLLandı Karnı Ağrıdı Bebeğin KırıLmış Üstümüzden Geçiyor AğLayan BuLut O Ovündüğün Gurur, Yere SeriLmiş Kim Girmiş Koynuna, Kim Sayip oLmuş Herşey Yandı Herkes Masum Korktuğun YaLanLar SakLandı, Kimse Acımadı Beşik SaLLandı Karnı Ağrıyor Acıdan Bebeğin Üstüne Titrediğim İnsan, Beni ALdattı Kim Yaptı, Kim KandırıLdı Kime BoşaLdı Tükürdüğünü Öptüğüm, Sevdam Kime ALdandı? Renge Boyandı, Kırmızıyı Seversin Sen Kışkırtır Siyahı Kime Giydirdin, Kim Üstünde SakLadı Serdiğim Gururumda, Yandı Erkeği Kadını Yok BiLmediğim Daha Çok Şey Vardı, ŞüpheyLe Yaşadım Üstüme, Yapıştırdın Siyahı.. AhımLa, Büyüttüğün, Çocukda Yanı
Herkes oLmak BöyLe Birşey Bazen Senin oLan Birşeyden BiLe Şüphe Duyuyorsun O Benimmi Acaba? AşkLarımızı Düşünüyoruz ÇocukLarımızı, YanLış EvLiLikLerimizi Kahrına Mecbur Dayandığımız Sarhoş KocaLarımız Var Karı Kız Sevdası oLan ALdatan KadınLar Var OLmaLımı ? Yaşanamazmı KişiLersiz Çiçeğe, Ekmeğe Nefese Aşık oLunamazmı Dünyaya GeLdik Bir Kere, Kandırma Kendini Öbür Dünyada Herkes Yandı..
Okadar Çok Renge Boyadımki Seni Herşeye Benzetmekden Bıkmadan, İşte Bu O Dediğim Soğuk Hava, Ben Çok KaLın Giyinmeyi Sevmiyorum GözLerimde Yaş oLup UtanmayanLar İçtiğim Anne Sütüm Dram KaLbimde, Bağıra Bağıra Taşıdığım Heyecan Yaman Kandır Beni Astarsız Gez Güneş Işığında BeLLi oLsun Tenin Haberin Yok Senin Üstüne Çok AğLayanLar Var Otur DizLer Üstüne SüsLü PüsLü SözLer SöyLesinLer Sana 'Göğsüne' O Benim Başımı Koyduğum Yere Para Sıkıştırıp, Haz DuysunLar Kaç Kişi BiLmiyorum, Kaç Yürekte Vatansın Kaç Acıya Gebe Doğurduğun SancıLar O GüzeL Boynunu Bende Öpeyim Şerefim Üstüne Kefen oLsun, Kandırmaya Devam Et Beni Yar
ÇataLLarı Dar, Kanı Kırmızı öLüm Her öLenin Kanı Akmıyor, Konuşamıyor Sözü ALdattıkLarımızın Hangisi Süzdü ELekden Neşemizi Penpe YaLanLarımıza, Gözümüzün Kaçtığı GüzeL HuyLuLar Birine Doya Doya Seviyorum Lan Seni Hasat DiyemedikLerimiz Bak PeşdanbaLı BeLine BağLamış Fındık TopLuyor Yüz Kızartıcı Hata Yapmış, Masumu Oynuyor SefiL KefiL oLuyorsun Etini Kıstırdığına, Etine Baygın BakışLarın Şerefsizsin Sende Gök Kuşağı oLup Renk Değiştirdiğin Perde Yüzünü Örttükçe KanatLarı Uçmakdan Acıyor Serçenin Kaç KaLLeşin İpini SakLadın, KanLı AnLık DuyguLara Kaptıracak Kadar SaLakmıydı Haz'ın.. AnLamadı 'O' Kandırdın Sandın, Yazık.
ya sabırlarda yürek secde ye durdu yıllardır
imamesinde adı yazılıydı yoklukların
gaflete uyandı bir sabah dergahında aşk
teyemmüm etti hayalınle günaha kalkan eller
vuslatı sürdü yüzüne her seferinde
ya habibi-ya habibi gönül döşümde ezber
bir kere olsun sen ruhumda arın-bende kalsın günah
ve yine “Huşû “ya dursun bu kadın
yine bağırsın yürek sesiyle
ya sabır ya Allah
bir sabah ekmek almak için çıktı evden ve bir daha dönmedi
giderken yanına yalnızlığını kimsesizliğini almıştı
ardında bıraktıkları can yakıcı anılarıydı
kaçmak mıydı istediği tüm yaşanmışlıklardan
yoksa yaşayamadıklarına mı gitmekti
bilinmez.....
binlerce soruyla şüpheyi bırakıp gitti bu evden
bir sabah ekmek almak için çıktığı ve hiç dönmeyeceği kendinden.
BiLiyormusunuz PişmanLık Çok Kötü.
SarıLın Bir Taşa Ama SarıLın Ne oLursa oLsun SarıLın.
BirşeyLerin Parçacı oLun, Herhangi Birşeyin.
Örneğin Nefret Ettiğiniz Bir İnsanin Duası oLun.
Tutun. Tutun eLinden... Yıldızınızı Barıştırın öfkenizLe. Sizin oLmak İstemeyen Herşeyi Sizin KabuL Edin. Yaşamak Bu DeğiLmi, En Temizini SeveLim Varsın Dokunmasın Teni, Tenimize Varsın Kaka Bir KişiLik oLaLım çirkinLeştiren Öfkemizin İç Savaşına. SavunaLım SonraLarını, ÇirkinLiğimiz Bir Nara oLsun BırakaLım BedeLi Ağırda oLsa, BağıraLım Sevıyoruz Diye. Bırakın BedeLimizi Severek OdüyeLim.
Benzimin OyunLarına GeLiyorum Yine. Beyaz Bir SoğukLuk Var İçimde. İyiLeşme Çabasına Düşmüş YaraLarımın, EyLencesi Var Bugün. IşıkLar Kararıcak Yine. BenLiğini Kaybetmiş Karakterim , Bir Başka Ten'e Tabi oLucak. İşini Bitiren Herkez Gidicek. DiLde Tat Tende Koku Bırakıcak. SafLığım aLtın Değerinde oLucak. Bozdurup Harcanmak İçin, Kimsesiz KaLanLarın Kimsesi oLucam. Kimsenin oLma Diyen DiLLerin, Kafesindeki Kuş oLucam. Özgür BırakıLmadığım Her An. KimLe Yatarsam Yatayım , Ben Yine SeninLe Yatıcam. GönLüm İhanet DeğiL BiLesin. Bu AcizLiğimden DeğiL, İnsanLarın HazLık Gururu oLucam..
Hep KıyıLıoruz Başı Boş DüşünceLerimize
Hiç ÖnemLi Yanımız Yokmuş Gibi, Kimsenin Edemeyiceği Kadar
Nefret Ediyoruz Kendimizden.
Kendimizi Sevemıyoruz, Yada herboşlukda Bir Anne, Bir Baba
Sesi İstiyoruz.
HataLarımızı Baştan Yapıyor Kendımızı Yeterınce Önemsemıyoruz
Boş Bir Poşetmişiz Gibi Davranıyoruz İçine AtıLmasını BekLediimiz PisLikLer Varmış Gibi
Nezaman Birine TutuLacak Gibi oLuyorsak, Ozaman İtina Gösterıyorz Kendımıze
Kendımızı Sevmiyoruz.
ÇaLınmaya Musayit Emanet Duran GönLümüzü KoLay aLınsın Diye
Hergeçenin aLabiLeceği Yere Koyuyoruz
Evet DeğmezLeri Sevdiğimiz Gibi Kendımzıı Sevmıyoruz