herkesin kendini kıskandığını düşünen tip

Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü
kafasında sevilmeme ihtimaline yer vermez. herkesin icten ice ona bayıldıgını, asık oldugunu düsünür. evet kendimden bahsediyorum. mükemmel olmak bazen cok yoruyor....

Az kaldı, ergenlikten çıkacak :) forumca bekliyoruz.
Benim de bir konum vardı, bulunduğu ortamdaki her erkeğin kendisinden hoşlandığını sanan kadın diye..

forumca bekleyen tam list :
1-Run

başka da bu kadar hilonun attığı her posttan haberi olan kimse yoktur -benim bile yok-sksjjz kıskanılıyorsun aşkım…….

Hilal konu senin ama seni hedef alarak yazmıyorum anlarsın zaten.

Umursanmadıklarını anlamıyorlar insanların önemsemediğini ve bu tepkisizlik agresifleştiriyor. Herkesin kıskandığını sanmak yerine insanlar için aynı öneme sahip olmadığını görmek istemiyor.

Ben kıskanmıyorum abi. Umrumda değil... kıskanılmak istediği altını çizdiği noktada mutluluklar dilerim herkese ama bana değdirmesin o kişi ya da kişiler ucunu.

eski hilal'den kastın nedir bilmiyorum ama ilk yorumu yazmadan önce yine "aNancılık" yapar mı diye yazıp yazmamakta bir kararsız kalmadım değil hani...
o muhabbet döneminde hilali tanımıyordum, bir şey demem doğru olmaz o yüzden.

Girdiğin ortamlarda böyle düşünmen normal güzelsin çünküsü :d bb

Arkadaşlar senelerdir forumun en güzeli kızı ünvanı herkese göre hilaldir. Konu tartışmaya kapalı bence.

Yani şımarmaya hakkı var.

Neyse konuya gelince bu biraz benim... Mesela çok iyi giyindim salona girdim herkes bi baktı ufak dedikodular ufflar falan . Sonra alkolü üstüme dökdüm. nazarlıkla mı dolaşalım ameke

Geri