Herkese selam

Konu sahibi son olarak 4373 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumda ruh ikizi aramakkkk :D hiç umudum yok ama Allah gönlüne göre versin hoşgeldin :)

bence resmini değiğştir cocuk senin gibi duruyor talip arıyorsan bunlara dikkat etmen gerekir :D

Hoşgeldin yazmıştım galiba, yada unuttum her neyse ben genede yazayım balık hafızası biraz bende ki.. o yüzden kimi zaman söz verdiğim insanlara bile sözümü tutamam neyse ruh ikizini bulabilirsiniz burada ben buldum mesela @Fulya :D

Hoşgeldin Serhat.
Bilmen gereken bir şey var, bu internet sitesinin genel amacı sevgili (ya da sen nasıl isim verdiysen) bulmak değil. Bizler burada bilgi alışverişi yapıyor, çeşitli konuları tartışıyoruz.

Yani bayanlar sana karşılık vermeyecek olurlarsa onları anlayışla karşılamalısın (:

Bay romantik adın soyoadın memleketin hobilerin fobilerin resmin mesleğin yaz biz sana döneceğiz.

Hoşgeldin Serhat.
Bilmen gereken bir şey var, bu internet sitesinin genel amacı sevgili (ya da sen nasıl isim verdiysen) bulmak değil. Bizler burada bilgi alışverişi yapıyor, çeşitli konuları tartışıyoruz.

Yani bayanlar sana karşılık vermeyecek olurlarsa onları anlayışla karşılamalısın (:

Bunun farkındayım zaten zaten ruh eşini arıyan biriyim o kadar. Bunun dışında bilgi birikimi de sitenin uygun yerlerinde paylşıyorum .

İlla karşılık verecekler diye birşey yok zaten . Önem verip karşılık veren olursa başım üstünde yeri var , karşılık vermeyeninde canı sağolsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri